Sayfa 256/1002 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. 1 sene sonunda sizin defans anlayışınızı bist100yuUn cokusuyle hsfy ne kadar aç gözlülük olduğunu anladım

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok sevindim hocam. Ufacık katkım olduysa ne mutlu bana. Evet 7-8 yıldır uyguluyorum. Önümüzdeki yıllarda da uygulayacağım. Ben her zaman söylediğim gibi yatırım fonu işine, trade olarak değil, bir gayrimenkul almak gibi, uzun vadeli bir emeklilik planı gibi bakıyorum.
    Doğru portföy dağılımı ( farklı bacakları olan), doğru fonlar ( relatif güçlü ), doğru biriktirme ( sakin, yavaş ve iyi maliyet) ile her şey mümkün.
    Ben 7 yıldır sadece 2 ayda çok cüzi miktarda eksi yazdım. O zamandan bu yana da ortalama da piyasa mevduatının aylık ortalama iki-iki buçuk katı üstünde oldu getiri.
    Selamlar.
    Bir sene sonunda BIST 100un cokusuyle soyl söylediklerinizin (defans ,temkinli duruş ve yerine göre risk algılayış) ne kadar onlemli olduğu gördüm

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok sevindim hocam. Ufacık katkım olduysa ne mutlu bana. Evet 7-8 yıldır uyguluyorum. Önümüzdeki yıllarda da uygulayacağım. Ben her zaman söylediğim gibi yatırım fonu işine, trade olarak değil, bir gayrimenkul almak gibi, uzun vadeli bir emeklilik planı gibi bakıyorum.
    Doğru portföy dağılımı ( farklı bacakları olan), doğru fonlar ( relatif güçlü ), doğru biriktirme ( sakin, yavaş ve iyi maliyet) ile her şey mümkün.
    Ben 7 yıldır sadece 2 ayda çok cüzi miktarda eksi yazdım. O zamandan bu yana da ortalama da piyasa mevduatının aylık ortalama iki-iki buçuk katı üstünde oldu getiri.
    Selamlar.
    Hellisothers hocamızın yatırım fonları sayfasına katkısı gerçekten çok büyük. KUB, GBC gibi relatif anlamda güçlü fonları ilk kendisinden öğrendik.

Keşke bizlere daha fazla zaman ayırabilse

Kendisine tekrar sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

4. Sağolun Sn ayurdakök, Sn. cakozgur,
    selamlar , sevgiler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

geliyor galiba devami

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Hellisothers hocamızın yatırım fonları sayfasına katkısı gerçekten çok büyük. KUB, GBC gibi relatif anlamda güçlü fonları ilk kendisinden öğrendik.

Keşke bizlere daha fazla zaman ayırabilse

Kendisine tekrar sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
    KUB güzel fon.
    İzliyorum çok yakından.
    Daha almadım ama.
    Sağ ol hellistheothers.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bu düşüş öyle düşüş değil devamı gelebilir.
    üstad TGE yi eşel mobil size bağladım. bugün yine iyi kazandı, (tabi size göre kazanmadı.)
    ne zaman buradan çadırı sökeceğimizi haber vermeden gitmeyin.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    KUB güzel fon.
    İzliyorum çok yakından.
    Daha almadım ama.
    Sağ ol hellistheothers.
    KUB bende izlemeye başladım.
    ayın 17 sinden beri.
    iki gündür iyi getiriyor.

Sayfa 256/1002 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları