Emsal davalarda piyasa değeri değil, İran a yapılan işlem ölçüsünde ceza kesildi diye hatırlıyorum. 17-25 te 88 milyar dolar muhabbeti vardı. Doğru mu bilmiyorum. Hakikaten biz neleri görüp geçirdikburalara teee nerelerden geldik
Emsal davalarda piyasa değeri değil, İran a yapılan işlem ölçüsünde ceza kesildi diye hatırlıyorum. 17-25 te 88 milyar dolar muhabbeti vardı. Doğru mu bilmiyorum. Hakikaten biz neleri görüp geçirdikburalara teee nerelerden geldik
audentes Fortuna iuvat
o ceza garibana kesiliyor..kendi cenahından kimseye kesilmez o ceza.
daha geçen haftasonu fetih kutlaması ayağına, akp gençlik kollarının tekne eğlencesi var...100 lerce insan dip dibe, maske takan da çok az..otel görüntüleri çıkınca, otellere göstermelik ceza kesmişlerdi...bunlara göstermelik ceza bile yok, hiç değilse organizasyonu yapan kimse onu görevden al...yok, nerde.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Önce acele ve amatörce maske ve test kiti yalanını at. Sonra ortaya çıkacağını anlayınca merak ettiği için gitti yalanını at.
Bunlara değil, bunlara inanan angutlara, mallara kızıyorum, çocuklarımızın geleceğini çaldılar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bişi daha söylim..
Zamanında borsada tahta yapan çeşitli adamlar ile tanıştım..
Genelde bomba beklentilerden önce tahtada çakma kötü haberler eşliğinde önce bir çok sert aşşa yaparlardı..
Bu hem psikolojik hemde teknik!! açıdan milleti bitirir sonra istedikleri gibi sürerlerdi..
Bu MART ayında saçma sapalak görevden alınma (hala nedeni açıklanmadı) üzerine bankaların çifte taban yemesi...
Her türlü şeye hazır olmak gerekiyor bence..Şakkadak üst mahkeme HALKB itirazını kabul etti derlerse şaşırmayın..
[QUOTE=deniz43;5385714]Bence beklentilerde temkinli olunmalı.Biliyoruz ki ABD ile ilişkilerin seyri piyasalarımızın yönünü önemli ağırlıkta etkiliyor.Aşağıdaki yorumu dikkate almakta fayda var düşüncesindeyim.
Hakan Akbaş'a göre:
-Biden-Erdoğan görüşmesi henüz kesin değil,ABD dışişleri bakan yardımcısı Wendy Sherman ile İbrahim Kalın arasındaki görüşmede,liderler arasındaki görüşmenin yolunu açacak bir ilerleme yaşanmadı.Hakan Akbaş'a göre görüşmenin olmama ihtimali daha yüksek.(21. dakika)
-Hakan Akbaş,dava sonucunda halkbank'a 8-10 milyar dolar civarında bir ceza gelebileceğini ifade ediyor.(31.dakika)
https://www.youtube.com/watch?v=zoXWeBn5qnY&t=1937s
Hakan Akbaş kim:ABD'de ve Sabancı holding'de tepe yöneticiliği yapmış,ABD diplomatik çevreleriyle yakın ilişkisi olan ve şu anda ABD eski dışişleri bakanlarından(demokrat) Madeleine Albright tarafindan kurulan, dünyanın en önde gelen ticari diplomasi firması Albright Stonbridge Group'ta Türkiye'den sorumlu yönetici ortak olarak çalışıyor.(Aynı zamanda eski Bloomberg ht sunucusu Buse Biçer'in kocası)[/QUOTE]
bu nasıl bir bilgidir adamın özgeçmişi yazılırken![]()
açılışından bu yana forumdayım..seni de 10 yıla yakındır bilirim...hayatın komplo, spek, aldılar verdiler...vs vs.
tamam biz de ara ara o tarz yazılar yazıyoruz da...senin forum hayatın bu olmuş.
eskiden hissecilere takardın, vob daha zevkli sanırım, artık genelde buradasın![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Başlık sessiz kalmıştı..bir aylık kotamı 1 saatte doldurdum...yazın bağ bahçe işleri çok oluyor, ondan pek takılamıyorum, batmadım yani, sevinmesin bazı arkadaşlar![]()
Yer İmleri