Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında, "Merkez Bankası başkanım ile görüştüm, faizleri düşürmek lazım" şeklindeki açıklaması sonrasında dolar 8.80 lirayı gördü

https://www.borsagundem.com/haber/er...kseldi/1575447
    Bilerek yülseltiyorlar.
    Amaç nedir, yukselmesinin ulkeye faydasi nedir bilmiyorum ama "MB başkanına söyledim faizi düsürecegiz" cümlesinin doları ziplatacagını ilkokul çocukları dahi şu an biliyor.
    Söylenen her kelimenin konuşulan her cümlenin neyi nasıl etkileyecegini hükumet ve ekonomi yönetimi çok çok iyi biliyor ve metni ona göre hazırlıyor.
    Dolayısiyla dolar bilerek ve isteyerek yükseltiliyor. Kârı nedir belki bizde zamanı gelince ögreniriz.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Artık parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber
    Türkiye çok büyük bir ülke, potansiyeli de oldukça büyük. Ancak bu büyük olmasından halkın adilce yararlanması,toplumsal kalkınma olabilmesi için parlamenter demokrasi ile yönetilen cumhuriyet olmamız yani fabrika ayarlarına dönmemiz lazım.
    Diğer ihtimalde ülkenin kaynakları bir azınlığın eline geçer ve bu azınlığın bu kaynakları sürekli olarak sömürdüğünü görürüz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Bilerek yülseltiyorlar.
    Amaç nedir, yukselmesinin ulkeye faydasi nedir bilmiyorum ama "MB başkanına söyledim faizi düsürecegiz" cümlesinin doları ziplatacagını ilkokul çocukları dahi şu an biliyor.
    Söylenen her kelimenin konuşulan her cümlenin neyi nasıl etkileyecegini hükumet ve ekonomi yönetimi çok çok iyi biliyor ve metni ona göre hazırlıyor.
    Dolayısiyla dolar bilerek ve isteyerek yükseltiliyor. Kârı nedir belki bizde zamanı gelince ögreniriz.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dışarıdaki ''bıyıklı yabancıların''parası yüksek kurdan tl ye çevriliyor,içerideki yerli ve milli borsamıza ve bazı yerlere giriyor daha sonra faiz yükselmesi veya ''dostum biden,putin'' türü gerginliği azaltma çabaları ile veya mb nin başına 1 aylığına da olsa piyasadan anlayan biri getirilerek doların ateşi düşürülüyor sonra hoop bıyıklıların parası katlanarak dışarı onlar kazanıyor,son 5-6 yıldır defalarca denendi,onlar için net garantili kazanç yolu, biz ise her seferinde market alış verişlerinde içi gittikçe boşalan ambalajlara daha çok para vermek zorunda kalıyoruz

faiz indirmeli .iyide nasıl .. neyle..

ülkenin sıcak paraya ihtiyacı var.. hazinenin durumu malum.mb kasası ekside..turizm desen nanay..bu senede gitti. dış borç ödemeleri var..ne olacak nasıl olacak..döviz artmasına rağmen ihracah hala ithalatı karşılamaktan çok uzak..

görünen o ki daha çok zamla uyanırız günlere
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Türkiye çok büyük bir ülke, potansiyeli de oldukça büyük. Ancak bu büyük olmasından halkın adilce yararlanması,toplumsal kalkınma olabilmesi için parlamenter demokrasi ile yönetilen cumhuriyet olmamız yani fabrika ayarlarına dönmemiz lazım.
    Diğer ihtimalde ülkenin kaynakları bir azınlığın eline geçer ve bu azınlığın bu kaynakları sürekli olarak sömürdüğünü görürüz.
    https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...niyor-6443971/
    Bu yazıyı okuduktan sonra Peker'in bile şansı vardır. Ne diyeyim?

6.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...niyor-6443971/
    Bu yazıyı okuduktan sonra Peker'in bile şansı vardır. Ne diyeyim?
    Sn nikrece,
    Kim söylemişti hatırlayamadım ismini ancak Türkiye 2 ayrı ülke içeriyor içerisinde. Biri İsviçre, diğeri bangladeş. Bangladeş olan kesim kalabalık, demokrasi, insan hakları vb beklentileri yok. Öncelikle karınları doysun, görece başta temel ihtiyaçları karşılansın yetiyor, tercihleri buna göre oluyor. Bunlar kim daha iyi popülist ise onun peşine takılırlar. İyi bir gelecek hayalinden ziyade geçmişteki atalarının gücüyle, iyi hayatlarıyla övünmek onlar için yetiyor.
    Diğer kesim eğitimli, dünyanın hangi ülkesine gitse uyum sağlayabilecek, gelecek kaygısı olan, demokrasi, insan hakları, adalet, iyi eğitim, kaliteli ve özgür yaşam tarzı beklentileri olan kesim. Ancak bunlar sayıca azlar. Ve son yıllarda zaten çoğalmadıkları için başka ülkelere giderek sayıları daha da azalıyor.
    Atatürk bu ilk kesimi eğiterek ikinci kesime taşımayı planlamıştı, o plan doğrultusunda işler yaptı ancak ömrü yetmedi. Ondan sonra ülke ufak ufak popülizme yönünü çevirdi. Türkiye'de iktidarı da bu ilk kesimin tercihleri belirliyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sn nikrece,
    Kim söylemişti hatırlayamadım ismini ancak Türkiye 2 ayrı ülke içeriyor içerisinde. Biri İsviçre, diğeri bangladeş.
    bu tanımlama yalnış ağbi
    kim dediyse ya da niye dediyse de
    şimdi para denen mefhum
    artırılabilir eksiltilebilir hatta sıfırlanıp bitirilebilir
    money can be made or lost

dunyada para her an her yerde puff diye bitebilir abi
    hem de bi anda buna new york tel aviv monaco london singapur honkkonk gibi süper zengin yada abartı tüccar yerlerde dahil
    ama isviçre de para hiçbi zmn bitmez abi - - - isviçre çok muazzam bi yer ya

Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •