Erdoğan: "Artık parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber
Erdoğan: "Artık parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçen netflix de birkaç yıl önce çekilmiş bir aksiyon filmi izledim. Filmde Amerikalı ajanlar kolombiyada bir uyuşturucu örgüt liderini yakalamaya çalışıyorlardı. Filmde çetenin uyuşturucuyu kolombiyadan venezuella Caracasa kaçırıp ordan dağıttıkları gibi bir replik geçti. Demek ki bilinen ve rutin bir rotaymış bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında, "Merkez Bankası başkanım ile görüştüm, faizleri düşürmek lazım" şeklindeki açıklaması sonrasında dolar 8.80 lirayı gördü
https://www.borsagundem.com/haber/er...kseldi/1575447
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Son düzenleme : british; 02-06-2021 saat: 06:55.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
N11.com paylarının halka arzI için SPK'ya başvuruldu.
KAP açıklaması şöyle:
Sermayesinin yüzde 50'sine sahip olduğumuz ve ortak girişim metodu ile muhasebeleştirdiğimiz iştirakimiz Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin (n11.com) paylarının halka arzına ilişkin olarak 20 Mayıs 2021 tarihinde halka arz izahnamesi ile birlikte Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurumuz gerçekleştirilmiştir. Şirketimiz, halka arz süreci de başta gelmek üzere, ortak girişimde bulunduğu diğer ortağı ile birlikte her türlü finansal ve stratejik girişim ve yatırımları değerlendirmektedir. Değerlendirilen bu farklı opsiyonlar ışığında, halka arz süreci ile devam edilmeye karar verilmesi durumunda, Sermaye Piyasası Kurulu'na güncellenmiş bir halka arz izahnamesi ile tekrar başvuru yapılacak ve süreç devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri