Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8071 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben dovis + eurobond derim.
    Ev fiyatlari uzun vadede bunu gecemez..istisna yerler haric.
    Alabiliyorsaniz arsa alin riski de getirisi de yuksek olur..
    Ama ben olsam bugun alabilecegim ev kadar parayi dovise cevirir ve eurobond alirdim.
    Syg,
    Sayın dudu, eurbondların geri odenmemesinden korkmuyor musunuz. Ben eurobound alamıyorum korkumdan. Eksi rezervler, doların yonu yukarı, cari acık ya ulke iflas acıklarsa ?

2.  Alıntı Originally Posted by Jeladam Yazıyı Oku
    Sayın dudu, eurbondların geri odenmemesinden korkmuyor musunuz. Ben eurobound alamıyorum korkumdan. Eksi rezervler, doların yonu yukarı, cari acık ya ulke iflas acıklarsa ?
    Sorunun muhattabı değilim ama sanıyorum ki Dudu Bey de onaylayacaktır.

Eurobond'un faizinin ödenemediği gün bankadaki varlıklarınızın tamamının güvende olmadığının ilan edildiği gün olacaktır. Böyle bir korkunuz varsa banka faizinde para tutmanın da anlamı yok.

ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sorunun muhattabı değilim ama sanıyorum ki Dudu Bey de onaylayacaktır.

Eurobond'un faizinin ödenemediği gün bankadaki varlıklarınızın tamamının güvende olmadığının ilan edildiği gün olacaktır. Böyle bir korkunuz varsa banka faizinde para tutmanın da anlamı yok.

ytd.
    Sn Bateman,
    Söyleminizde bir miktar haklılık payı var. Ama tam olarak değil.
    Evet, Eurobond öden(e)memesi pratikte moratoryum anlamına gelir. Ancak, bankadaki diğer varlıklara gelmeden yapılabilecekler de var. Eurobondlar bilindiği üzere orta-uzun vadeli yatırımlar. Maç bitmeden, herhangi bir zamanda, hiç hesapta olmayan kallavi ilave vergiler salınabilir. Hiç olur mu demeyin, geçmişte oldu hatırlayanlar vardır.
    Heleki son dönemde gündeme gelen, eurobond yatırımcı profilinde yerli oranının artışı haberlerinden sonra.

4. Bond'lara gelinceye kadar baska çözümler var.
    En kolayi faiz arttirmak.
    Zoru basarma kapasitesi olmadıği icin bunu yapacaklardir!!!!
     Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Sn Bateman,
    Evet, Eurobond öden(e)memesi pratikte moratoryum anlamına gelir. Ancak, bankadaki diğer varlıklara gelmeden yapılabilecekler de var. Eurobondlar bilindiği üzere orta-uzun vadeli yatırımlar. Maç bitmeden, herhangi bir zamanda, hiç hesapta olmayan kallavi ilave vergiler salınabilir. Hiç olur mu demeyin, geçmişte oldu hatırlayanlar vardır.
    Heleki son dönemde gündeme gelen, eurobond yatırımcı profilinde yerli oranının artışı haberlerinden sonra.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Sn Bateman,

Eurobondlarda zaten ciddi bir vergi yükü var. Bu koşullarda da yerlilerin eurobond piyasasına girmesi borçlanma fiyatlarını olumlu yönde etkiliyor. Yerliler eurobond piyasasına küstürülürlerse tüm arena yabancılara kalır ve bu durumda da borçlanma faizlerinde ek bir artış olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •