Sayfa 243/330 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Ben yazacaktım, senden 1 saat kadar önce, sonra dedim ne kelam etsem pek bir anlamlı olmayacak gibi geldi, derleyip toparlayamadım. Siz güzel anlatmışsınız. Sarı kıza güvenim tam, kelleyi vermem tabi de, elimdeki bütün diğer hisseleri eritirim gerekirse bugün bi tanesini buharlaştırdım.

Piyasanın kafası karışık, kafası karışık olmayan, önünü net görebilen ve sabrı bol olanlar bu sıkıntıları güzel aşacaktır.

2. Arkadaşlar

[QUOTE=Rcevahir;5391913][QUOTE=Cover13;5391903]Kelleyi kaybetmekten korkmayanlar kalabilir. Gerisi dağılsın ( doğru anlamış mıyım? )[/QUO.

Misafirlerimizin sesi kesildi......

Zaten dağıtıyorlar...

Neredeler acaba....

Sayın Cover 👍

Çaycı,çok yaptı bunu çok....

Bakalım arkasından ne müjde verecek...

Şimdilik 50 yeter....

Yatırım tavsiyesi içermez

Sayın Hacı Melih den de ses yok acaba mı

3. Sesimizi kesmediler şimdilik ağzımız kapattılar sonrası ses tellerine baskı sonrası tellerin koparılması sonrası plevral efüzyon sonrası son evre kalp yetmezliği en son kelle bakalım nereye kadar bekletecek veya nerde durdıracak amerikada 2. Fabrika açtık dese ne olur acaba
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ben yazacaktım, senden 1 saat kadar önce, sonra dedim ne kelam etsem pek bir anlamlı olmayacak gibi geldi, derleyip toparlayamadım. Siz güzel anlatmışsınız. Sarı kıza güvenim tam, kelleyi vermem tabi de, elimdeki bütün diğer hisseleri eritirim gerekirse bugün bi tanesini buharlaştırdım.

Piyasanın kafası karışık, kafası karışık olmayan, önünü net görebilen ve sabrı bol olanlar bu sıkıntıları güzel aşacaktır.
    Sayın Cover
    3 kişi 5 olduk gibi hayırlısı

Çaycı
    Misafirlerin çok olduğunu anladığı gibi ikamet alanlarında çoğaldığını anlamıştır.

Melih bey vur kaç peşinde anlaşılan.

Sabancı'dan ekmek yemiştir şimdi..

Bakalım hisse mi Arnavutköy mü bunu da test edeceğiz değil mi ...akr.....

5. Arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Sayın Cover
    3 kişi 5 olduk gibi hayırlısı

Çaycı
    Misafirlerin çok olduğunu anladığı gibi ikamet alanlarında çoğaldığını anlamıştır.

Melih bey vur kaç peşinde anlaşılan.

Sabancı'dan ekmek yemiştir şimdi..

Bakalım hisse mi Arnavutköy mü bunu da test edeceğiz değil mi ...akr.....

Melih bey yılların sarıkız sahibi. Vur kaça girmez sanırım. Yıllardır onu takip ederim. Hala virgül hatası der ama düzelmedi daha yarısı gerçek oldu. 3 tl iken virgül hatası derdi. 30 tl olmadı daha. Ama az kaldı inşallah bu yıl 3ç de bunu göreceğiz.

6. Melih bey (Arpacı) yatırımcıdır. Vur kaç peşinde koşmaz. Ben ise sarky de yatırımcı gibiyim. Diğerlerinde daha çok vur kaç peşindeyim. Ama avcı her zaman av olabilir. Bu sene geçen sene kadar ritminde güzel gitmiyor benim için, yıl güzel başlamıştı, son iki aydır iyi devam etmiyor. Bu yıl yine güzel bir yıla dönüşecekse benim için bu ancak, sarky nin yükselişinin devamı ile mümkün olacaktır. Genel portföy olarak bu yıl %30 civarı bir kar elde etmiştim, şu an genel karlılık %12 ye kadar düştü. Hedefim genel hisse portföyünü yıllık olarak %40 üzeri bir kar ile kapatmak. Öyle borsada 3 e 5 e katlamak gibi bir niyetim yok yani

7. Arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Melih bey (Arpacı) yatırımcıdır. Vur kaç peşinde koşmaz. Ben ise sarky de yatırımcı gibiyim. Diğerlerinde daha çok vur kaç peşindeyim. Ama avcı her zaman av olabilir. Bu sene geçen sene kadar ritminde güzel gitmiyor benim için, yıl güzel başlamıştı, son iki aydır iyi devam etmiyor. Bu yıl yine güzel bir yıla dönüşecekse benim için bu ancak, sarky nin yükselişinin devamı ile mümkün olacaktır. Genel portföy olarak bu yıl %30 civarı bir kar elde etmiştim, şu an genel karlılık %12 ye kadar düştü. Hedefim genel hisse portföyünü yıllık olarak %40 üzeri bir kar ile kapatmak. Öyle borsada 3 e 5 e katlamak gibi bir niyetim yok yani

Kuruluşta rahmetli babamız kurucu ortak olmuştu. O tarihten beri ufak ufak ekleme yaptık. İnşallah torunlar sevinecek. Rehberimiz sayın Hacı Melih. Hiç 3 5 katlama gibi duygu sahibi olmadım. Her şeyin hayırlısı olsun dostlar.

8. Çok değerli Arkadaşlarım,
    Ilginize ve beni merakınıza çok teşekkür ederim.
    Biz sarı kız ile nikah kıymışız merak etmeyin arada bir tepişsek de nikahımız yerinde .
    Ancak bir iki muta nikahı yapıyorum tabi. 4 e kadar hakkımız var. Tecll, Arçelik Sahol (çok çok ucuz KALAN bu değerleri vatan millet aşkına gâvura beleşe kaptırmamak İstemiyorum) Bu nikahlar için de zaman zaman para ihtiyacını sarı kızın bileziklerinden karşılıyorum.

Ama şunu bilin ki bu GÂVUR böylesine mal topluyorsa bir bildiği vardır onu iyi takip etmek Lazım.
    Ikincisi ise şu bizim kuyulardan bir ses gelmeli ki önümüzü Görelim.
    Daha oğlan kız evlenecek iş kurulacak ev araba Alınacak.
    Yeni müjdelere ve Kuyulu kuyulu Bakırlı altınlara ihtiyacımız olacak. Yol uzun.
    sabrın sonu selâmettir....

Tabi bu kadar yükselişten sonra iki üç yıl önceki gibi ısrarlı savunma yapamıyoruz. Bizim için sorun yok ama yeni gelenler için dikkatli olmak gerekiyor ayrıca Genel ekonomik durum kağıtları da etkiliyor.
    Son düzenleme : arpaci55; 05-06-2021 saat: 22:31.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Sayfa 243/330 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •