Sayfa 895/997 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ek shortları tamamladım usd/try haziran vade, ortalama maliyet 8.80 biraz üstü oldu..

normalde pozisyon detayı yazmaktan imtina ederim, ikide bir foruma extre atan kifayetsiz muhterisler midemi bulandırır vs, ama bu dolar shortlardan zarar etmemi umarsızca bekleyen cibilliyet yoksunu zibidilerin mevcudiyetini bildiğim için paylaşıyorum.. kapattığım zaman haber vericem (kar yada zarar)
    8.80 maliyetli haziran vade usd/try shortları 8.41 ortalama ile kapattım.. trend olarak bi sıkıntı yok, ama az zamanda çok iş yaptığı kar almayı tercih ettim

endeks hafif tempo yukarı eğimini korur, sert bi şey olmaz diye varsayıyorum.. hisse bazı olarak, bi kaç ay evvel yazmıştım- baba hisselerden şaşmamak küçük mcap hisselere hiç bakmamak gerekiyor.. bankalar, kamu bankaları, sahol, tcell, sise, petkm.. kochl sevmiyorum bu ara

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Haziran ayında Dolar da hatrı sayılır geri çekilme, endekste yukarı yönlü hareket görünüyor. YTD.
    Haziranın ilk günü yaptığım tahminimi koruyorum. Ha dolar yukarı bir sıçrama yaparak şaşırtır gibi olsa da kıvama geldi. Bu ay sonuna kadar aynı yönde devam etmesini bekliyorum. Endeksteki yukarı yönlü hareketin sertleşme ihtimali azımsanmayacak derecede var. Ama bunun esas hareket olmadığını muhtemelen Temmuz ayı içinde (Ağustos ayına da sarkabilir), sert bir düşüş geleceğini düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Belirttiğim bantlara yaklaşıyor ,
    kırarsa formasyon kendini devreye almaya başlayacak
    sindoma,
    Dolar da kampanya bittimi....
    Yeni kampanya olmayacak mı?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Sal gelsin..
    OMAHALI

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Haziranın ilk günü yaptığım tahminimi koruyorum. Ha dolar yukarı bir sıçrama yaparak şaşırtır gibi olsa da kıvama geldi. Bu ay sonuna kadar aynı yönde devam etmesini bekliyorum. Endeksteki yukarı yönlü hareketin sertleşme ihtimali azımsanmayacak derecede var. Ama bunun esas hareket olmadığını muhtemelen Temmuz ayı içinde (Ağustos ayına da sarkabilir), sert bir düşüş geleceğini düşünüyorum.
    tosbaam,
    Okuduğumu iyi anlarım aslında ama gafam garıştı...
    Kimi gödün kimi çıkardın....
    Ne zaman soktun ne zaman çıkardın anlayamadım...
    Tek tek gömer çıkarırsan,zamanı da unutmadan ölüyü diriyi garıştırmamış oluruz...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    tosbaam,
    Okuduğumu iyi anlarım aslında ama gafam garıştı...
    Kimi gödün kimi çıkardın....
    Ne zaman soktun ne zaman çıkardın anlayamadım...
    Tek tek gömer çıkarırsan,zamanı da unutmadan ölüyü diriyi garıştırmamış oluruz...
    Abi USD aşağı devam, Bist yukarı devam görünüyor daha bir süre en azından bu ay genel resim olarak Anlık günlük hareketler harici elbet. USD 10 kuruş zıplar sonra 3 günde 15 kuruş iner gibi. Ama sonra BIST te hatrı sayılır, sert bir geri çekilme olası. Bunun zamanı yukarı hareket bittikten sonra oluşacak yatay piyasanın süresine bağlı diye öngörüyorum.YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi USD aşağı devam, Bist yukarı devam görünüyor daha bir süre en azından bu ay genel resim olarak Anlık günlük hareketler harici elbet. USD 10 kuruş zıplar sonra 3 günde 15 kuruş iner gibi. Ama sonra BIST te hatrı sayılır, sert bir geri çekilme olası. Bunun zamanı yukarı hareket bittikten sonra oluşacak yatay piyasanın süresine bağlı diye öngörüyorum.YTD.
    Eyvallah...
    Çok net anladım şimdi...
    Böyle,Bilal'e anlatır gibi olursa sorun galmıyor...
    Ben dolarda kampanya yı sindoma dan bekledim ama sen başlattın Allah razı olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eğer "Dostum Biden" devreye girerse
    Mart ayındaki şok görevden alınma badem katar sporun katar ayağına 8-8.50 arasından dolar bozup borsaya (özellikle bankalara ) girme şansı verdirdi diyecem..

Şu an için hala ana düşüncem budur..
    sen dua et, "dostum tayyip" senaryosu devreye girmesin.. cehape kitle -biden gelecek, tayyipi devirecek' senaryosuna kitlenmiş durumda, 128 gibi profesyonel kampanyalarla umutları yeşerdi.. lakin yusuf bidon rus- çin, ab, covid vs herşey hakkında vadettiklerinin tersini yapmaya başladı, o yüzden söz verdi devirecek falan diye fazla umutlanmayın -bana ne ulan cehape kitleden deyiverirse yandı gülüm keten helva ;)

Sayfa 895/997 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •