sessizlik iyidir... en az sesin olduğu zamanlar şafağa yakın zamandır.. hadi hayırlısı..
sessizlik iyidir... en az sesin olduğu zamanlar şafağa yakın zamandır.. hadi hayırlısı..
Arkadaşlar vergi dairesi bilançosu 3 aylıkta16 milyonun üzerinde kar var. Hissenin üzerine ölü toprağı serilmiş. Sektör iyi. Şirket neredeyse arga hüvviyetinde zaten. Sermaye düşük. Bugün birisi 300 ün altında kapattırmak için bayağı uğraştı. Biz de takip ve düştükçe biriktirmeye devam ediyoruz.
Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeen küçükmyatırımcı muhabbetidir
Vergi dairesi bilançosuna göre geçen senenin tamamının yaklaşık iki katı satış , ilk üç ayda yapılmış durumda. Neden hisse tepki vermiyor? Birileri neden kağıdı baskılıyor bilinmez ama bir yayı ne kadar gererseniz o kadar daha uzağa atat. Bu fiziksel bir gerçek. Bekleyelim , filmin sonunu görelim.
Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yayırımcı muhabbetidir
Anlayamıyorum. 3 aylıkta satışlar geçen senenin tamamının iki katı, kar ise 3 katı kadar. Hal böyleyken vergi dairesi bilançosu sonrası spk bilançosunu bir türlü yollayamadı gitti. Hacimle yukarı dönmesi lazım. Bunun için de güzel bir spk bilançosu öncülük eder mi göreceğiz bakalım.
Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcının muhabbetidir
Yer İmleri