Originally Posted by
ABKA
Senin de içimizdeki turuva gibi ateistleri yücelten ezilmişlik durumundan gına geldi.Beyanlarınla ateizme yaptığın itibarı bir kez bile müslümanlara yaptığını görmedim..kurtul artık bu eziklikten..
Ben etrafımda en radikalden en pasife kadar tüm müslümanlarla tanıştım.sen bu testi nerede yaptın.sürekli müslümanların %90 nını gömme.
Bir nesil güç eline geçince o ahlak abideleri dediğin kesimden bazılarının bize yaşam hakkı tanımadığını gördü..hani sen de B.Ü. protestolara katılmıştın..
He katılmıştım, 99 da o müslüman geçinenlerin çoğu gıkını çıkartmazken...boğaziçinde pek çok ateist, sırf demokrat olduğu için destek verdi o yürüyüşlere.
Eziklik bende değil, ama senin ruhuna işlemiş. Şahsen tanımasam da, senin de dinci sahtekar tayfadan olmadığını düşünüyorum. Ama bir grubu savunacağım diye, yırtınıyorsun. Neden?
Eziklik, ama onlar da 50 sene önce şunu yaptılar, 25 sene önce şöyle yaptılar demektir. Artık Türkiye o noktada değil, merak etme. Bir daha üniversitere, ya da memurlara baş örtüsü yasağı gelmez..Şu an bunu cehape
bile savunmuyor.
Ama mesela, ben samimi bir müslüman olarak tarikatların kapanması yönünde oy kullanırım. İktidara gelecek olanlar, ilk fırsatta tarikatlar kapansın mı diye bir referandum yapsınlar. %60-70 kapansın kararı çıkar. Yani 100 sene önceden Atatürkün gördüğünü, millet olarak yeni yeni gördük maalesef.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri