Sayfa 122/1004 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    spotta en iyi 2. satıcı bofa. 36 bin haziran vade longu var. anlamak imkansız.
    bir olasılık mesela sattıkları endeksten daha çok düşüyor olabilir..yine kar eder..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

sasa sabah +4..şimdi -1... güzl kağıt

3. spot tarafında 200 günlük kırıldı...

artık endeks bitkisel hayata girdi demektir...

ben 200 günlüğün altı için öyle diyorum...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    toplucam derken.. dikkatli olmak lazım.. bir kontratın değeri 15000 tl civarı.. bu büyülükteki bir enstrüman %5 değer kaybetse 750 tl yapar zarar.. bir de üstüne makas kapansa (zaman erimesi vb) bir 100 tl de oradan diyelim 8-10 gün elde tuttuğunu kabul edelim.. 850 tl yapar bu senaryoda.. 10 kontrat 8500 tl 20 kontrat 17000 tl zarar yapar.. ortalama yaparken dikkatli olmak lazım..
    Sn discretus uyarınız için teşekkür ederim. Sinyal güçlü olmasa inanın açmazdım. Toplucam derken gelişi güzel toplamaktan bahsetmiyorum aslında. Bantların hareketine göre bir toplama yapıcam. Şu an mesela almam. 2000 puan alttan da almam ama bant al derse alırım

Fx de bu çapta zararlarım oldu ve çok şükür birçoğunu atlatıp karla kapattım. Tabi stopladıklarım da oldu ama çok az. Endeksin Fx kadar tehlikeli olduğunu düşünmüyorum ve açıkçası zaman da lehimize işliyor gibi sanki. Şimdi Dow da 34 bine kadar düşüş bekliyorum. Onu gerçekleştirsin bir endeksin yolu açılacak gibi.

Sevgiler

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    spot tarafında 200 günlük kırıldı...

artık endeks bitkisel hayata girdi demektir...

ben 200 günlüğün altı için öyle diyorum...
    Daha önce de üssel ortalamala olarak birkaç kez kırılmış,ancak sarı dairedeki gibi
    kısa vadeli ortalama aşağı kesmişse düşüş sert olmuş diğerleri
    kesmeden toparlamış gibi duruyor.

[IMG][/IMG]
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn discretus uyarınız için teşekkür ederim. Sinyal güçlü olmasa inanın açmazdım. Toplucam derken gelişi güzel toplamaktan bahsetmiyorum aslında. Bantların hareketine göre bir toplama yapıcam. Şu an mesela almam. 2000 puan alttan da almam ama bant al derse alırım

Fx de bu çapta zararlarım oldu ve çok şükür birçoğunu atlatıp karla kapattım. Tabi stopladıklarım da oldu ama çok az. Endeksin Fx kadar tehlikeli olduğunu düşünmüyorum ve açıkçası zaman da lehimize işliyor gibi sanki. Şimdi Dow da 34 bine kadar düşüş bekliyorum. Onu gerçekleştirsin bir endeksin yolu açılacak gibi.

Sevgiler
    Bu arada Fx de Dowu shortladım 34 bin hedefli. Bir nevi hedge gibi oldu

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku

Sevgiler
    FDow 5.3.3.5.3.2 ile en fazla 34000 e inebilir görünüyor, normalde 34100 civarından tekrar yukarı 5.3.3.5.3.3 dalgasını beklerim. Tahminen bu hareket perşembe günü olacak diye düşünüyorum. Bu nedenle 3 gündür yazıyorum, Bist çarşamba akşamına kadar aşağı olabilir ama perşembe sabahından itibaren yukarı hareketi başlatmasını beklerim. Bakalım senaryo işleyecek mi?

Son bir not daha: Bu endeks seviyesinde 8.80 civarı hatta biraz üstü USDTRY beklerdim ama zayıf kaldı. Yani ya dolar yalan söylüyor, ya da endeks. Ben endeksin yalan söylediğini düşünüyorum.

alanın 2 kurum satanın cok oldugu hissenin 550 den bu fiyata inmesini anlamak zor.ziraat ve halk yat zararınamı işlem yapıyorlar..borsanın kuralı degişmiş akıl almıyor

Sayfa 122/1004 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •