sasa sabah +4..şimdi -1... güzl kağıt
spot tarafında 200 günlük kırıldı...
artık endeks bitkisel hayata girdi demektir...
ben 200 günlüğün altı için öyle diyorum...
Sn discretus uyarınız için teşekkür ederim. Sinyal güçlü olmasa inanın açmazdım. Toplucam derken gelişi güzel toplamaktan bahsetmiyorum aslında. Bantların hareketine göre bir toplama yapıcam. Şu an mesela almam. 2000 puan alttan da almam ama bant al derse alırım
Fx de bu çapta zararlarım oldu ve çok şükür birçoğunu atlatıp karla kapattım. Tabi stopladıklarım da oldu ama çok az. Endeksin Fx kadar tehlikeli olduğunu düşünmüyorum ve açıkçası zaman da lehimize işliyor gibi sanki. Şimdi Dow da 34 bine kadar düşüş bekliyorum. Onu gerçekleştirsin bir endeksin yolu açılacak gibi.
Sevgiler![]()
FDow 5.3.3.5.3.2 ile en fazla 34000 e inebilir görünüyor, normalde 34100 civarından tekrar yukarı 5.3.3.5.3.3 dalgasını beklerim. Tahminen bu hareket perşembe günü olacak diye düşünüyorum. Bu nedenle 3 gündür yazıyorum, Bist çarşamba akşamına kadar aşağı olabilir ama perşembe sabahından itibaren yukarı hareketi başlatmasını beklerim. Bakalım senaryo işleyecek mi?
Son bir not daha: Bu endeks seviyesinde 8.80 civarı hatta biraz üstü USDTRY beklerdim ama zayıf kaldı. Yani ya dolar yalan söylüyor, ya da endeks. Ben endeksin yalan söylediğini düşünüyorum.
Yer İmleri