Sayfa 219/1004 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Şaka gibisiniz gerçekten, insan ne diyeceğini bilemiyor..
    Halen damdan dama şakıyorsunuz..
    Karatay kardeş büyük düşüş diyip 19 tahta taşıyor serco

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karatay kardeş büyük düşüş diyip 19 tahta taşıyor serco
    Öncesini bilmiyorum açıkcası ve ne yaptığı ya da ne söylediği de beni ilgilendirmiyor...Buradayken zaten yazılarını anlamakta da şahsen zorlanıyordum, dolayısıyla okumuyordum.. ama şu anda burada değil ve gereksiz bir polemik oluyor..
    Üstelik şu an ki durum platformdan platforma bir atışma, bu hoş bir görüntü değil bence..

Piyasa analizleriniz gözlemleyebildiğim kadarıyla başarı oranı oldukça yüksek, şahsen böyle tartışmalara girmezseniz sizi takip edenler açısından da rahatsızlık edici bir durum oluşturmaz gibi..
    Son düzenleme : Karatay; 05-07-2021 saat: 18:49.

3. Ulen ne sopaladı beeea

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Büyük düşüş öncesi ayıları sağlam silkeledi bugün çoğu kağıtta gram hareket yok
    silkelenme yok. kapanışa doğru xlbnk şortladım. bankalar pek hikaye yaratacak durumda değil. zorlama bir yükseliş gibiydi. geçen hafta da xbank çok ciddi sat sinyali verdi. haftalık kapanış çok önemli.

yine de nasipte varsa zopayı yiyeceğiz
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    silkelenme yok. kapanışa doğru xlbnk şortladım. bankalar pek hikaye yaratacak durumda değil. zorlama bir yükseliş gibiydi. geçen hafta da xbank çok ciddi sat sinyali verdi. haftalık kapanış çok önemli.

yine de nasipte varsa zopayı yiyeceğiz

xbank marttan bu yana ilk defa 100 günlük üstüne attı dikkat et.

6. MB toplantısına kadar çok ekstrem bir durum olmazsa pozitif olacağız gibi gözüküyor..
    Asıl hareketi dövizde geri çekilme olduğunda görebiliriz..Çok fazla olmasa da beklentim bu yönde.

Yine de bizim piyasaya fazla güven olmaz, bir gece yarısı kararnamesiyle her şeyin alt üst olabildiği bir yer..
    O yüzden pozisyonlar makul boyutta olmalı her zaman için..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dışarısı şöyle %2-3 aşağı gelse biraz daha oyun sahası açılsa daha iyi olur bilanço döneminde bıst 100 1370-1480 hareketi beklentim.Çok değişik olumsuz olaylar olusa da stoplos bizde her zaman cepte.
    Dalga boyu 1470-1480'lere kadar uzar mı bilemem, ama şayet oraya kadar giderse bu defa geçmek için gider...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xbank marttan bu yana ilk defa 100 günlük üstüne attı dikkat et.
    hacimsiz olunca sanki feyk gibi hissettim ama bilemiyorum.

ekmeğe %15 zam geldi. ekmek enflasyon sepetinin erdemiri gibidir. payı %5. enflasyon uzun süre düşmeyecek ve faiz indirimi olmayacak diye düşünüyorum.

en azından cumaya kadar izlemeyi, olmadı stop olmayı düşünüyorum.

uyarı için teşekkür ederim.
    audentes Fortuna iuvat

8. 1 temmuz da 1510 lonk açmış robocan. Hiç kıpırdamadan kar al yok stop yok oturuyor. Ben olsam şimdiye kadar 50 yerden corta sonra daha yukarıdan tekrar lonk e filan done done parayı eritirdik yazık bize boşa kürek çekmişiz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 219/1004 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •