Olabilir .benim durumum şu.hsbc de hesabım var iki 3 sene öncesinden. .başka bankadan götüreceğim ama p.tesi sorup öğrenirim detaylı Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir .benim durumum şu.hsbc de hesabım var iki 3 sene öncesinden. .başka bankadan götüreceğim ama p.tesi sorup öğrenirim detaylı Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada geçen sene HSBC den 9.50 enflasyona endeksli 1 yıllık mevduat yapanlar + 7 -8 puan almislar.3 Haziran'da ki aciklanan enflasyona göre.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hersey dahil tatil diye sacma sapan sistem olmaz.20000 tl bir hafta tatile isteniyor.hadi kahvalti acik bufe olur.90 li yillarda tatile giderdim.yarim pansiyon vardi.uygundu fiyatlar.
Ben birkaç defa gittim, sıkıcı ama güzel yönleri de yok değil. Aklın ödeme kısmında kalmıyor. Neredeyse her saat yiyecek bir şeyler bulunabiliyor. Canın fiski mi çekti hop havuzun yanından geçerken çek bir tane içe içe git denize. (o kadar para verdik amele gibi bira içecek halimiz yok)
Bence çok da kötü değil. Ara sıra yapılası bir tatil türü.
20bin tl tek kişi için çok fazla. 2 kişi için ise pahalı gibi değil gibi. Kişi başı 10bin tl 7 günden, günlük 160 dolar yapar. Dolar ABD'de de değer kaybına uğradığı için 150 dolar günlük belki tolere edilebilir.
Eskiden de 100 dolar civarıydı sanıyorum günlüğü her şey dahil otellerin. ABD'deki enflasyon bizde kaldıraç etkisi ile hissediliyor. Diğer bir deyişle dünya 1 kat fakirleşirken biz 3-4 kat fakirleştik.
Ben bu tarz otellerde uzun zamandır kalmadım. 20bin tl tek kişi için isteniyorsa durum çok korkunç. Bayramda Antalya tarafına rezervasyonsuz serseri stili gideceğim. Şansıma ne çıkarsa bakalım...![]()
Malesef ben de cocuklar kucukken onlara, okula, dershaneye, sinav tarihlerine v.s uyarak belli donemlerde gitmek zorunda kalmis ve cok defa opulmustum...
Cakal esnafin oportunist bir yaklasimla fiyatlamayi okullarin acilacagi, kapanacagi, uni sinavlarinin gunlerini v.s takip ederek yaptigina cok defa sahit olmus ve sasirmistim..
Artik okullar acilinca gider ve ben onlari operim diyorum
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Eylülde gitmek lazim.fakat hava bozmadan.artik ucuz yer yok malesef.
Otobusle gitmekte tehlikeli.otobuste covidli varsa geçer.uCakta bile riskli.kapali yer tehlikeli.
Yer İmleri