Tcmbara politikası kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir.-tcmb
Tcmbara politikası kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir.-tcmb
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçenlerde buzdolabı arıza yapıp ,motor (komprasör) yanmış 1300.00 tl denince uzmanı oluverdim bu işin. Google sağ olsun
Motor şoklamayı öğrendim. Buzdolaplarında ısıtıcıda varmış. Hem de iki tane.Bozulur ise de froze yapmıyor buda kelebex in yazdığı durum sanırım. Şu videoyu bir izleyin, artık tamirci sokmazsınız eve
https://www.youtube.com/watch?v=gtu8xwV83qI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri