“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
4 büyük kulüp başkanı HaberTürk canlı yayınında ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
5 yıl önce bu saatlerde hain darbe girişimi başlamıştı İstanbul’da köprü kapatılmış bir çok yere asker ilerliyordu .. O gece hainler tarafından şehit edilen herkese Allahtan rahmet diliyorum . Ömer Halisdemir gibi canını bir an düşünmeyen kahramanları şükranla anıyorum .
Keşke yıllardır bu feto denen yapılanmanın ne denli kötü olduğunu ne denli tehlikeli olduğunu söylenirken devlet büyükleri bu söylemleri dikkate alıp gereğini yapsaydı da bu darbe girişimi yaşanmasaydı insanlarımız şehir olmasaydı ..
Tekrardan bir kez daha böyle kötü bir gün yaşamamamız dileğiyle ..
Rize’de sağnak yağış sonrası yaşanan sel ve heyelanda Muradiye’de 2 , Guneysu’da 1 kişi kayboldu
Sayın Narin, dediğinizi yaptık, 1 gün kadar fişi çektik ama işe yaramadı. Son gelen servisin dediğine göre aşağıda resmini gönderdiğim borunun içi tıkanmış ve yedek parçaları da yokmuş. Bu borunun dışı da buz tutmuş durumda.
Bugün bi ustayla konuştum, dediğine göre gaz fazla olunca bu şekilde bi sonuç ortaya çıkıyormuş, yarın usta gelip gazın fazlasını alacak.
İşin ilginç tarafı sondan üçüncü gelen servis de gazı fazla demişti ve gazını biraz boşaltmıştı, sorun geçmeyince sondan ikinci gelen servis bunun gazı çok alınmış dedi ve tekrar gaz bastı. Üçüncü gelen servis de bu boru tıkanmış ve yedek parçaları yok dedi. Şaşırdık kaldık maalesef.
Resimlerdeki dışı beyaz olan boru tümden buzla kaplı.![]()
Buzdolabı gövdesindeki köpükler su almıştır köpükler ölmüştür. O yüzden kanalları kapanmıştır. Buzlanma yapar ne yaparsan yap düzen tutmaz. O Köpükler değişmez buzdolabı mefta olmuştur. Bir iki hafta fişten çek iyice kurusun 1-2 ay kullanırsınız. Tekrardan aynı işlemlerle kullanılabilir. Fakat dolap ölmüştür.
Yenisini almak daha mantıklı. Servislere bı dolap parası daha vermeyin
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri