Bakan Koca: Önümüzde bir İngiltere örneği var. Salgın bitme noktasına gelmişken bir anda onbinlerce vaka ile karşılaştılar. Sevindirici olan, artan vaka sayıları vefat sayılarını şimdilik artırmıyor.
Bakan Koca: Önümüzde bir İngiltere örneği var. Salgın bitme noktasına gelmişken bir anda onbinlerce vaka ile karşılaştılar. Sevindirici olan, artan vaka sayıları vefat sayılarını şimdilik artırmıyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Soğuk hava kanalları buzlanmadan dolayı tıkanır ve bazı bölümler sogutmaz...fişi çekip 6saat kadar calistirmayip bir deneyinizGT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam açılma için henüz erken olduğu,toplumda aşılanma yüzdesinin henüz hala çok DÜŞÜK OLDUĞU ( Kİ HALA ÖYLE ) TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞ tarafından defalarca söylendi.
sizİnde içinde olDuğunuz yönetim sanki herşey güllük gülistanlıkmış gibi ( BU ARADA TÜRİZM SEZONU DA AÇILMIŞTI ZATEN ! ) herkesin dışarı çıkmasında SANKİ sakınca yokmuş gibi davrandınız.
ortalık VARYANT kaynıyor.aklı başında kişiler 4. DALGADAN BAHSEDİYOR.
umarım öyle olmaz zira bu varyantların çok dah aölümcül olduğu ifade ediliyor.aşıların etkinliği bu varyantlar üzerinde henüz tartışmalı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=36
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Son durum :
![]()
Yer İmleri