Sayfa 458/1004 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ekonomide başarılıyız diyen AKP'li Özhaseki:
    -

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...n=tavsiyehaber

2. ümmet olmadan imparatorluk yok, Taip bunu biliyor, ..

Taibin batıya karşı kullanacağı son koz budur, ümmet..

bunu kaybederse batıyı kaybediyor,..Türkiye o saatte doğuya yelken açıyor ki Uygur meselesinde bu zaten yapıldı, İyi ve Cehepe aksi yönde olmalarına rağmen Taip burada doğru oynadı, aksi halde batı kucağı kaçınılmaz hale dönecekti, kucak çocuğu olacaktık,..işte Karabağ diğer birisi,..

ama ne işşse Taip illede bunu diretiyor, batı konusu nu.. batı bitti bunu görmüyor,..Türkiye için cehepe dahil batı artık yok,..varsa bu tavizdir, Antalya Körfezidir,..

Taibin batı işi bu eş başkanlık günlerinde ilk fısıldanan, Taibe göre Türkiye imparatorlukla bölünme arasında, o İmparatorluk olacağına inanıyor,

burada cehepenin insiyatif alması gerekir, bunun yoluda hedepeyi reddetmesinden geçiyor,...yani bölünmeyi,..

Cehepe bunu yaparsa Türkiye düze çıkar,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Suriyeliler Afganlılar yanında melek kalır. Bu Afganlı mültecilerin çoğu erkek. Üç ay sonra onun bunun kızına karısına göz diker bunlar.

Kocaeli'nde Bir Afganistanlı 17 Yaşındaki Türk Kızına Tecavüz Edip Başını Taşla Ezdi

https://www.tamgaturk.com/haber/koca...zdi-34265.html

Kayseri'de dehşet! Başını taşla ezdi, tepeden attı... Üstünü otla kapattı

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...patti-41642591

4. uzaktan

yakından

öyle olmalı ki yeşil oklara kadar çok olumlu bir haber gelmeli ve fiyatlar tekrar orta pembe üstüne atmalı long için, aksi 65 gün sağa gider ve bu sürede fiyatlar 18 ekime kadar 1480.09 u merkez olarak kullanır,

benim topikte orada açıkladım bide burada geçeyim bakmayanlar için,..

benim düşüncem 65 gün ne şiş ne kebap, 1480.09 merkezli bunun altına çok düştüyse al bunun üstüne çük çıktıysa sat tarzında bir yatay piyasa olacağı ki son Kıbrıs kutlamaları ve bu sıralar 2.parti S-400 dillenmeleri tamda bu, ekonomik manada zaten bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz,

tek ayrılan istisna dediğim üzere pembe üstüne fiyatların haber destekli (örneğin abdenin batması gibi hehehe) coşkulu atması ki zor görüyorum

5. bu analiz 65 gün yazmamayı gerektirir, işte duramıyor yazıyoruz, insanız sonuçta,

ihtiyaçlarımız var

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

uzaktan

yakından

öyle olmalı ki yeşil oklara kadar çok olumlu bir haber gelmeli ve fiyatlar tekrar orta pembe üstüne atmalı long için, aksi 65 gün sağa gider ve bu sürede fiyatlar 18 ekime kadar 1480.09 u merkez olarak kullanır,

benim topikte orada açıkladım bide burada geçeyim bakmayanlar için,..

benim düşüncem 65 gün ne şiş ne kebap, 1480.09 merkezli bunun altına çok düştüyse al bunun üstüne çük çıktıysa sat tarzında bir yatay piyasa olacağı ki son Kıbrıs kutlamaları ve bu sıralar 2.parti S-400 dillenmeleri tamda bu, ekonomik manada zaten bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz,

tek ayrılan istisna dediğim üzere pembe üstüne fiyatların haber destekli (örneğin abdenin batması gibi hehehe) coşkulu atması ki zor görüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    +3000 geliyor pazartesi.. açılış tahminim 1493

Son düzenleme : RePuLSe; 23-07-2021 saat: 17:15.

Sayfa 458/1004 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •