Kar-Adam TSGYO hariç![]()
Kar-Adam TSGYO hariç![]()
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : WYATT EARP; 30-07-2021 saat: 16:10.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Hisseler bölümüne alfabetik sıralama yapsanız olmazmı,bazen hisselere zor ulaşıyorum,tamam guruplandırma iyi,ama alfabetik sıralamada iyi hisseleri koay bulmak için,zaten buraya üye olmamın sebebi borsa içindi borsa fanatiği olduğumdan !!!
İstanbul Valiliği: "30 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ormanlara girmek, orman çevresinde ve içinde mola vermek, orman alanlarında piknik yapmak yasaklanmıştır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "28-30 Temmuz'da 71 orman yangını ne yazık ki çıkmış vaziyette, 57'si kontrol altına alındı, 14 orman yangınını kontrol altına alınma çalışması devam ediyor."
Erdoğan: "(Yangınla mücadele) Az önce yaptığımız görüşmeler neticesinde Azerbaycan da bir amfibi uçağını gönderecek."
Erdoğan: "İnsansız hava araçlarımızla bölgelerin durumunu sürekli inceliyoruz."
Erdoğan: "(Yangınla mücadele) Bugün itibarıyla uçak sayımız 5-6'ya çıkmış vaziyette. Bu uçaklardan Rusya'dan ve Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adam,Çıkmış canlı yayında diyor ki;Türk Hava Kurumun elinde yangın söndürme uçağı yok..!.
Pekii,Hangarda beklettiğiniz uçakları Kuluçkaya mı yatırdınız.??.
Yer İmleri