Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Erdoğan: Orman yangınlarıyla mücadelemizi 45 helikopter, 6 uçak, binlerce araç ve personelimizle kararlı ve hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yangından etkilenen hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. Evin de ateşe verildiği öğrenildi / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
2019 Ağustos ayında İzmir Karabağlar'da çıkan orman yangını sonrası yapılmış uzun bir söyleşi.
"Politikacılar ve sivil toplum kuruluşlarının enerjilerini "yangın sonrası ağaçlandırma seferberliği" gibi ekolojik olarak hatalı projeler yerine, yangın alanlarının restorasyonu sırasında bu alanlara sahip çıkmaya yönlendirmeleri daha iyi olacaktır."
https://www.gazeteduvar.com.tr/gunde...elaket-getirir
Hangarda çürümeye terk edilmiş,kayum ise kendi havasında düğün dernek geziyor,yalakalar trolleri muhaliflerin üstüne salıyor,bana göre Osmanlıca tez kelleleri vurulması lazım,Osmanlıda olsaydı kelleleri vurulup kazık başına kelleleri geçirildi,ne yazıkki cumuriyetimiz bunlara bol geliyor içi boşaltıldığı için,bakalım bu düzen nereye kadar gidecek,zaten herşey aleyhlerine çalışıyor,yazık.
Yer İmleri