Sayfa 646/1004 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. ağustos ayının palası nasıl bir tür cıktı sanki 2014 yılının yazı gibi

2. Ormanların bu kadar yanmasına izin vermenin bu yanan bölgelerde CHP oyları fazla sanki CHP HDP giydirmesi planı var gibi. Hani ne bileyim asker var o kadar bu gibi durumlarda yardım edebilir. Bir kaç güne kadar ne yardım talebinde bulunduk ne yardım edeni kabul ettik. Yangının sorumlusu HDP PKK CHP faturası çıkacak gibi. Yada tamamen beceriksizlik onuda birine fatura ederler gibi.

3. Turizm den gelecek para kurtarmaz bu saatten sonra. IMF ile bir anlaşma olabilir mi bu bahane ile. Bu kadar sıkıntı varken BIST in yükselisi dolar kurunun durumu

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ormanların bu kadar yanmasına izin vermenin bu yanan bölgelerde CHP oyları fazla sanki CHP HDP giydirmesi planı var gibi. Hani ne bileyim asker var o kadar bu gibi durumlarda yardım edebilir. Bir kaç güne kadar ne yardım talebinde bulunduk ne yardım edeni kabul ettik. Yangının sorumlusu HDP PKK CHP faturası çıkacak gibi. Yada tamamen beceriksizlik onuda birine fatura ederler gibi.
    japonlar yok mu o japonlar.._
    tutturdular kapodokyada balon turu yapacağız diye
    kıvılcımı toroslara sıçradı balondaki alevin, gerzekçe başka kimleri nasıl suçlayabiliriz..?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Turizm den gelecek para kurtarmaz bu saatten sonra. IMF ile bir anlaşma olabilir mi bu bahane ile. Bu kadar sıkıntı varken BIST in yükselisi dolar kurunun durumu
    Seller yangınlar var. Borsa coştukça coşuyor.
    Mahalle yanarken kötü kadın (or……) pencerede saçını tararmış hesabı.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GÖÇMEN MESELESİ ÇOK ciddi bir problem..sınır kapatılmalı ama zamanında yanlış politikalar yüzünden BOLU YA gelmiş insanları su ile sınamamak lazım..

hiç bir ülke 5 milyon göçmeni taşıyamaz... akıllı çözümlerle bunlar gönderilmeli ama ÇÖZÜM BELEDİYE BAŞKANININ ÇÖZÜMÜ DEĞİL...

İTİRAZIM su kozunu kullanılmasıdır.

benim dediğimi esasında tüm siyasi liderler de diyor...

göçmenlere yapılan insanlık dışı muameleye karşı çıkmak onları göndermemek değildir.kalsınlar demek değildir.

GÖÇMENLER SORUNDUR İLAÇ SIKALIM MI DEMEK LAZIM?

AMA FORUM o kadar keskin ki dediğimin dışına çıkarılarak farklı konularla güya haklılık kazanılmaya çalışılıyor..
    ABKA,

Çözüm belediye başkanının yaptığı çözüm değilse , ona o şekilde davranmasına kim yol açıyor ülkeyi yönetmeye çalışan hükümet.
    Bakın şuanda meclis yok tek kişi ile alınan kararlarla ülke yönetiliyor , meclis olsa orman bakanı ile ilgili gensoru verilme hakkı var meclisde yapılamıyor.Bolu belediye başkanı na bu kararları aldıran ülkeyi yönetemeyenler Tv lere çıkıp 40 milyar dolar harcadık, Almanya bizi kıskanıyor,IMF bizden borç istedi diyip popülislik yapıcam diye uğraşırsan böyle afet zamanı geldiğinde elinde uçak olmazsa uçaklar neden yok diye sorarlar , sizde sorun benim gidicek başka ülkem yok sizin var mı bilmiyorum.
    40 milyar dolar harcanan sığınmacıya para var , ama ülkenin ihtiyacı olduğu zaman para yok.Olaylar bugunlük değil biriken yanlış konuşmalar üzerine buralara geldi.Güzel bir söz vardır EVİNİZE LAZIM OLAN PARA CAMİYE VERİLMEZ

kolay gelsin.

7. Dört yıl Bolu'da yaşamış biriyim. Sonrasında fazla değil dört yıl sonra akşam vakti yol üzeri Bolu'dan geçer iken arkadaşa uğradım. Meydanında 15 dakika arkadaşı bekler iken etrafta tek tük Türkçe kelime duymuştum. Sonrasında zaten 3 dönemdir akp de olan belediye başkanlığı Tanju Bey'e geçmişti.

Vatansever bir Türk evladıdır Tanju Özcan. Sahip çıkmak lazım. Türkleri bu sıralar düşünen siyasetçi çok az. O yüzden Türkler birbirine sahip çıkmalı.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. yangın termık santrale sıcramıs....baskan a haberde ama hersey ters gıdıyor....cin şişeden cıktı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 646/1004 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •