Originally Posted by KAPICI CR7 abi konu teknik ve temel analize örnek. Saygılar. Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. Borcum olsun mu? Benim sabah ilk yaptığım ne?
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. Borcum olsun mu? Benim sabah ilk yaptığım ne? Abi rica ederim. Saygım size sonsuz.
O günün fotoğrafı. Gırtlak hisse aldığım gün.! Ytd
Originally Posted by KAPICI Abi rica ederim. Saygım size sonsuz. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun de mi ?
Originally Posted by mert45 Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun de mi ? Elbette biliyorum abi. Bende sizi çok seviyor ve sayıyorum.
Originally Posted by mert45 Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun de mi ? seni hiç sevmiyor ve saymıyorum şizoid mert45 ....tkuru diye laf ediyordun aşk yuvasına MIRC duvarına ICQ chatine çevirdin kardeş.!!
Originally Posted by KAPICI Elbette biliyorum abi. Bende sizi çok seviyor ve sayıyorum. Eyvallah ... Haala ...sadakat görünce gerçekten çok duygulanıyorum .. Sevgi ve saygı ile
Originally Posted by mert45 Ehh olmadı şimdi ama ..dürüst ol ..biraz .. Şu karın ağrını söyle belki derdine bir çare olurum. istediğin imza ise Mümkünatı yohtur, o orda üüülece kalacak, 5 aydır kaldığı gibi
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri