Sayfa 879/1004 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hadi yaylan terbiyesiz.. analizleri çöp olmuş ama sorumlu merkez başkanı vakasıymış.. hahaha.. komedi.. daha olayı anlamamış..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post5175061
    sasa dan milyonluk olduğumu atmışım
    caho gibi kötü niyetlilere gaza getirmeyin sasayı short yönlü insanları demişim.!!!
    gene pegasus örneği vermişim.!
    en sonda ocak 27 de analizinde bu işin bittiğini söylemişim.!!!!
    consensus banlanmış
    hatta nosfe hocaya da senin de mi sistem satta demişim.!! 1650 de heryer kırmızı demiş.!!! 1708 de sistemim sat verdi demişim.!!
    mart ayında endeks ile ilgili bir gram yorumum olmamış.!!
    şubatta zaten portföy realizasyonu kovalamışım.!!
    hatta şubatta bu endeks zirvesi onayı ne zaman olacak diye konuşulmuş.!!
    tarkank 8 yıl böyle yaptı demiş.!!genelde döner aşağı demiş.!!

SİSTEM SATA dönünce sat demişiz.!!
    BİRDE ŞUNUN FARKINA VARDIM..
    CAHO denen illetten farkın yokmuş.!!!

özetle SHORT DİYENİN ISRARINI SAYIN JAS GİBİ UZAK VADEYE OYNAYAN KAZANMIŞ VE GÖREMEMİŞİZ.!!ilginç.!!!
    biz hatalı çıkıyoruz...
    şöyle konuyu özet geçtim baya da karlı çıkmışım.!!
    BEN KÖTÜ NİYETLİ FAYDASIZ OLAYIM EN AZINDAN SENİN GİBİ olmaktan iyidir.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    nosce 146300 gecemedıgı her an ayılara bal gelebılır......neredeyse duzeltme yapmadan geldı....ama 158 ustune atarsa iş degısır...bu arada makasta 1000lerden 500e geldı
    x30 dibi 1450 kabul edersek 120 puan çıkmış bir piyasa var. 1570 altı kapanışlarda trendin dönme ihtimali var.

şu anki bar net ayı dojisi ama kapanışa bakmak lazım. boğa enerjisi azalmaya başladı.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şimdi ağalar uzun, kalın, yeşil bi bar gelse fena olmaz. Yoksa sentimentim cortingene dönmeye başlayoru.

Poz gereği.
    umudum dediğiniz yere bar atıp teyiti düzeltme kabul edip ilerlemesi ama anlaşılan bu iş bayab zor olacak.!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post5175061
    sasa dan milyonluk olduğumu atmışım
    caho gibi kötü niyetlilere gaza getirmeyin sasayı short yönlü insanları demişim.!!!
    gene pegasus örneği vermişim.!
    en sonda ocak 27 de analizinde bu işin bittiğini söylemişim.!!!!
    consensus banlanmış
    hatta nosfe hocaya da senin de mi sistem satta demişim.!! 1650 de heryer kırmızı demiş.!!! 1708 de sistemim sat verdi demişim.!!
    mart ayında endeks ile ilgili bir gram yorumum olmamış.!!
    şubatta zaten portföy realizasyonu kovalamışım.!!
    hatta şubatta bu endeks zirvesi onayı ne zaman olacak diye konuşulmuş.!!
    tarkank 8 yıl böyle yaptı demiş.!!genelde döner aşağı demiş.!!

SİSTEM SATA dönünce sat demişiz.!!
    BİRDE ŞUNUN FARKINA VARDIM..
    CAHO denen illetten farkın yokmuş.!!!

özetle SHORT DİYENİN ISRARINI SAYIN JAS GİBİ UZAK VADEYE OYNAYAN KAZANMIŞ VE GÖREMEMİŞİZ.!!ilginç.!!!
    biz hatalı çıkıyoruz...
    şöyle konuyu özet geçtim baya da karlı çıkmışım.!!
    BEN KÖTÜ NİYETLİ FAYDASIZ OLAYIM EN AZINDAN SENİN GİBİ olmaktan iyidir.
    sen hala bik bik konuşuyormusun rezil oldun terbiyesizce yazılar yazıyorsun hala saçmalamaya devam ediyorsun..hakaretlere devam ediyorsun..senin gibilerinden yılacağımı mı sanıyorsun.. çok beklersin..düşük ligdesin..

mevzu ne ?

aylardır ricaları uyarıları anlamayan bir şahsiyete (yani sana) isim vermeden ortaya bir yazı yazarak forum yönetiminden ricacı oldum..uzun alıntı yazıları ve bir mesajda 10 grafik gibi manasız şeyleri söz konusu ederek..bunlar okunabilirliği azaltıyor dedim..

bunun üzerine yönetim benim öne çıkardığım konuyu destekledi ve paylaşım adabı konusundaki duruşunu gösterdi..

olay buraya kadar bir forumda ele alınabilecek şekilde normal gelişti.. ama sonrasında sen ve abka olayı büyüterek kişiselleştirdiniz.. çirkinleştirdiniz.. olayın özeti budur..olay gelmemesi gerekn yerlere bu ikisi ve hakaretleri nedeniyle geldi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Bu bencamini hamam tokmağı ile tokmaklayanlar...
    Fura fura minnacık ettiler...
    Peki neden başlangıç teminatlarını 870 tl de sabit tutuyorlar,
    Neden düşürmüyorlar?...
    Zavallı Bencamin,
    Yine yiyor tokmağı,8.40 altına indi cücük kadar kaldı....
    HEEEYYY TOKMAKCI,
    İndirsene başlangıç teminatını...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Zavallı Bencamin,
    Yine yiyor tokmağı,8.40 altına indi cücük kadar kaldı....
    HEEEYYY TOKMAKCI,
    İndirsene başlangıç teminatını...

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen hala bik bik konuşuyormusun rezil oldun terbiyesizce yazılar yazıyorsun hala saçmalamaya devam ediyorsun..hakaretlere devam ediyorsun..

mevzu ne ?

aylardır ricaları uyarıları anlamayan bir şahsiyete isim vermeden ortaya bir yazı yazarak forum yönetiminden ricacı oldum..uzun yazıları ve bir mesajda 10 grafik gibi manasız şeyleri söz konusu ederek..bunlar okunabilirliği azaltıyor dedim..

bunun üzerine yönetim benim öne çıkardığım konuyu destekledi ve paylaşım adabı konusundaki duruşunu gösterdi..

olay buraya kadar bir forumda ele alınabilecek şekilde gelişti.. ama sonrasında sen ve abka olayı büyüterek kişiselleştirdiniz.. çirkinleştirdiniz.. olayın özeti budur..olay gelmemesi gerekn yerlere bu ikisi ve hakaretleri nedeniyle geldi..
    ulen geçmişimiz eleştirip abkanın dediği gibi taş atan gene sensin.!!!
    terbiyesiz olduk şu olduk bu olduk..seviyesiz olduk..!
    senin bir B*K olmadığını hatırlattık tam tersine bize atıflrada bulundun zekamızla alay ettin sonra da KIVIRIYORSUN...!!
    kıvırmaaaa...
    ADAM OL ..ADAM..forum adabını söyledik sana ....
    yardımcı olmaycaksan ve faydan dokunmayacaksa.!!
    onu geçtim DOĞRU YA DA YANLIŞ KATKIN OLMAYACAKSA bu platform niye var BEBİŞİM.!!! NE İŞİN VAR.!!
    temastan bahsediyorsun biz babalar gibi whatsap grubu kurduk hallice eğlendik iş gördük hemde çok iyi insanlarla..işte bu grupta olmam buraya yazı yazdırmadı mart ayına.!! GEREK GÖRMEDİM...geldiğim zaman HEP MANİDAR GİBİ OLSA DA ben hep gördüğümü savunurum kardeşim TIPKI SENİN GİBİ ..sen bunu yaparken biz kayıtsız mı kalalım....YAPMAYALIM MI.!!
    KÜFÜR HAKARET ALGI İLE KÜÇÜK DÜŞÜRME...EEE SEN SUS...YOK ÖYLE ...
    HANGİ AKLA HİZMET EDİYORSUN ANLAMADIM.!!
    yalnız mı kaldın ..
    ben malmıyım şu zamanda foruma hemde şu haliyle argumanlarımı sunup analiz edecek..1!!
    neyden ÇIKARIM OLABİLİR.!!
    AYNI SENARYOYU OCAK 2019 ARALIK VE KASIM DA DA YAPTINIZ sonuç.!!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ulen geçmişimiz eleştirip abkanın dediği gibi taş atan gene sensin.!!!
    terbiyesiz olduk şu olduk bu olduk..seviyesiz olduk..!
    senin bir B*K olmadığını hatırlattık tam tersine bize atıflrada bulundun zekamızla alay ettin sonra da KIVIRIYORSUN...!!
    kıvırmaaaa...
    ADAM OL ..ADAM..forum adabını söyledik sana ....
    yardımcı olmaycaksan ve faydan dokunmayacaksa.!!
    onu geçtim DOĞRU YA DA YANLIŞ KATKIN OLMAYACAKSA bu platform niye var BEBİŞİM.!!! NE İŞİN VAR.!!
    temastan bahsediyorsun biz babalar gibi whatsap grubu kurduk hallice eğlendik iş gördük hemde çok iyi insanlarla..işte bu grupta olmam buraya yazı yazdırmadı mart ayına.!! GEREK GÖRMEDİM...geldiğim zaman HEP MANİDAR GİBİ OLSA DA ben hep gördüğümü savunurum kardeşim TIPKI SENİN GİBİ ..sen bunu yaparken biz kayıtsız mı kalalım....YAPMAYALIM MI.!!
    KÜFÜR HAKARET ALGI İLE KÜÇÜK DÜŞÜRME...EEE SEN SUS...YOK ÖYLE ...
    HANGİ AKLA HİZMET EDİYORSUN ANLAMADIM.!!
    yalnız mı kaldın ..
    ben malmıyım şu zamanda foruma hemde şu haliyle argumanlarımı sunup analiz edecek..1!!
    neyden ÇIKARIM OLABİLİR.!!
    AYNI SENARYOYU OCAK 2019 ARALIK VE KASIM DA DA YAPTINIZ sonuç.!!!
    terbiyesizliğe devam ediyorsun yani.. olay aynen benim yukarıda anlattığım gibi ama adam gibi kabul edemiyorsun olayda suçlu olduğunu üste çıkmaya çalışıyorsun.. bebişini alırım bir tarafına monte ederim.. doğru konuş..ayrıca benim aralık veya kasım da yaptığım bir şey yok iftira atma.. ben tek başına bir yatırımcıyım.. kimsenin adamı değilim..yön belirtmem.. zaten oyun planım da yönden genelde bağımsızdır.. şimdi f.off..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 879/1004 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •