Sayfa 206/340 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1.  Alıntı Originally Posted by tascene Yazıyı Oku
    Ben şirketin genel kuruluna katıldıktan sonra hisse almaya karar veren birisiyim.
    Genel olarak şirketin bulunduğu sektör ve İlhan bey gibi profesyonel birisinin şirkette olması, şirketin Ev pazarı için yaptığı ve yapacağı hamleler ve bonus olarak beyaz eşya tarafı kısaca beni ikna eden temel sebebler oldu. Şirket sahipleri hakkında olan belirsizlikler zaten hep var fakat bu konularda da şikayetim olsa bugüne kadar koç, iş, Oyak ve bir kaç şirket haricinde hiç bir hisseyi zaten almamak lazım düşüncesinde olduğum için şirketlerin sektörüne ve esas faliyetine odaklanmak hep daha doğru oldu benim için.

şirket hakkında basit düşüncelerimi söyledikten sonra son bilanço ve yapılan yorumlar hakkında şunu söylemek istiyorum en temel konu şu
    2021/1Ç bilançoda dip not6 da şirketin yabancı para yükümlülükler 75,987,986 TL iken
    net yükümlülükler de sadece 320,969 TL gösteriliyor
    ve böylece Net Yabancı Para Pozisyonunun 47,8 milyon artı oluyor aslında -28miyon tl olması gerekiyor.
    Bunun neden böyle olduğuna yönelik net bir sonuç henüz yok.
    Ve şirketin öyle bu parayı bir yerelere götürdüğü yada şapkadan tavşan çıkardığı falan yok aksine bunu 1.ç de yapmış ve o zaman kimse için kötü değildi asıl şimdi yapması gerekeni yapıyor! Birçok kişi gibi ilk bakışta bu kadarda gider olur mu diyoruz lakin daha objektif olunması lazım.

Ben burada Sayın Kors, HEG, Mahirer in yazıkları gibi şirketin esas faliyetine bakmayı daha önemli görüyorum.
    Katkılarınız için teşekkür ederim hocam.

Genel Kurula katılmış bir yatırımcının bunları söylemesi çok daha değerli.

Artık gerisi piyasanın takdiri

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bence alım fırsatı veriyor; ancak finansal gideri neden esas faliyetlerden diğer giderlere yazmışlar ilk çeyrek anlamadım. Yani derdin ne? Zaten mevcut karlılığı etkilemiyor. Garip..

Her neyse şimdi şöyle bir şeyde var; teknik diye bir şey ve teknik diyor ki all time high dan satış yiyor. Bu gayet doğal.

Hayırlısı olsun bakalım.
    Tahta sığ olduğu için hocam hareketler çok daha sert olmakta.

Dalgalanma marjı da çok olduğundan düşüş ve yükselişler hızlı oluyor.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Valla ben de aynen öyle ...
    Ciro her çeyrek bazda artıyor mu, Brüt kar ve Esas Faaliyet karı artıyor mu ona bakarım.

Bugün bir hissemden vazgeçip yüklemeye devam ettim. Miktar yazmayım ama epey daha aldım diyeyim.
    Şimdi bir hissemin daha öncelikle yarısından vazgeçmek üzereyim. Daha cazip bir fırsat doğarsa onu da buraya aktaracağım.
    Hatta diyorum ki biraz fazla aldım galiba, benim yüzümden aşağı bastılar.
    Bazen düşerken kademelere yüklü satış yazıyorlar ki aşağı doğru satış gelsin diye. Birileri yukardakileri alırsa iyice aşağı basıp almaya çalışıyorlar. Sanki yine öyle yaptılar
    Bol kazançlar Sn. playmaker Allah utandırmasın.

Syg.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    patron var SASA daki gibi patron var bunun gibi ... ne istersin be adam yatırımcıdan.. yatırımcı kazanınca kabus mu görüyorsun, seni adam yerine koyup şirketine yatırım yapmış borsacı aile sana diyorum,
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Tahta sığ olduğu için hocam hareketler çok daha sert olmakta.

Dalgalanma marjı da çok olduğundan düşüş ve yükselişler hızlı oluyor.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Bol kazançlar Sn. playmaker Allah utandırmasın.

Syg.
    TEŞEKKÜR EDERIM SAYIN KoRs

Bugün de 12.60 altinda sağlam alislarim oldu.

Güvendiğin hisseyi düşerken alacaksın değil mi? Çıkarken herkes saldırır zaten.

Fakat biz aldıkça düşürüyorlar.

Eğer bu düşüşün arkasından bedelli haberi gelirse patronun o kadar da masum olmadığı anlaşılır.
    Eğer böyle bir şey varsa bunu patron ve çevresi dışında şu an bilen olmaması gerekir.

Yaşayıp göreceğiz

5. Bedelli yaparsa ben pozisyonumu artırırım hatta bedelli yapması gerektiğini düşünüyorum.

6. Bende aynı fikirdeyim. Bedelli sureci belki sancılı gecer ama sonrası cok daha guzel olur kanaatindeyim. Patronun bedelli yapmamasini da olumsuz karşılamam, vardir kafasinda birşeyler kurnazlarin...
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bedelli yaparsa ben pozisyonumu artırırım hatta bedelli yapması gerektiğini düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    TEŞEKKÜR EDERIM SAYIN KoRs

Bugün de 12.60 altinda sağlam alislarim oldu.

Güvendiğin hisseyi düşerken alacaksın değil mi? Çıkarken herkes saldırır zaten.

Fakat biz aldıkça düşürüyorlar.

Eğer bu düşüşün arkasından bedelli haberi gelirse patronun o kadar da masum olmadığı anlaşılır.
    Eğer böyle bir şey varsa bunu patron ve çevresi dışında şu an bilen olmaması gerekir.

Yaşayıp göreceğiz
    Hocam bence bedelli gelecekse tam tersi bir fiyatlama olur borçsuz bir TUCLK, yatırımı bitmiş, AB'den şirket alacak potansiyelde olur ve bu fiyatlamanın tam tersi yukarı olurdu.
    Hakkımızda hayırlı olsun.
    Syg

8. Hakkimizda hayirlisi olsun ama madem buralara geldin ay sonuna kadar 13 ustune yukari cikma.. aylik rsi da guzel dusmus olur.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : HEG; 24-08-2021 saat: 18:14.

Sayfa 206/340 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •