Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.
    Ben bunların gideceği ihtimaline oynamaya başladım. Bunlar giderse özellikle de bu ülkeden bunlar yüzünden kaçan yabancı yatırımcı mevcut bluechip hisse senetlerine öyle bir saldırırlar ki yani bu adamların gittiğini gördüğünüzde mevcut fiyatların 4 katına almak zorunda kalabilirsiniz. Ama hala gitmezlerse demek ki herkes halinden memnun demektir ve gidişat o zaman venezuela benzeri olur bence...

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2. Bence erken seçim tarihi açıklandığı gün borsa uçar döviz düşer. Tahminimce de en geç 2022 Haziran da seçim olur çünkü bu halk daha uzun dayanamaz gıda da çok büyük sıkıntı var

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bence erken seçim tarihi açıklandığı gün borsa uçar döviz düşer. Tahminimce de en geç 2022 Haziran da seçim olur çünkü bu halk daha uzun dayanamaz gıda da çok büyük sıkıntı var
    Katılmıyorum. Seçim demek para basmak dağıtmak demek. O ortamda her zaman olduğu gibi dolar üsküdarı geçer.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yine de arastirmaya deger diyorum o az sayidaki istisnayi...

Yoksa yillar gecer ve buradaki aglamalar devam eder..

Ayrica sizi cok karamsar buluyorum..

Yatirimci adam iyimser olur, iyi dusunur, yoksa para kazanamaz.

Syg,
    Aynen geç oldu ama iyimser olmak gerekirmiş öğrendim.

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bence erken seçim tarihi açıklandığı gün borsa uçar döviz düşer. Tahminimce de en geç 2022 Haziran da seçim olur çünkü bu halk daha uzun dayanamaz gıda da çok büyük sıkıntı var
    Türkiye partizanlık bazında dünyada şuan 3. sırada. Partizan seçmeni de ekonomik vaatler, demokrasi vs ile etkilemeniz çok çok zor.
    Yani seçimin kaderini bu partizan seçmenin ne kadarı ikna edilebildiğine göre değişir. Bende sn vivatrader gibi düşünüyorum. Ülkemiz şuan rejim olarak bile demokrasi olarak gösterilmemeye başlanmış bazı yurt dışı bilgi sitelerinde. Bizim bu ülkede tek çıkış yolumuz parlamenter demokrasidir. Tüm dünyada tek adam sistemlerinin başarısızlığı üzerine yüzlerce akademik çalışma varken biz 2017 de 1200 yılındaki ingiltereye döndük maalesef.
    Tek adam sistemlerinde çok iyi bir tek adam geldiğinde belki ülkeyi ciddi ileriye taşıyabilir ama devamında 1 yetersiz kişi bile çöküşe götürebilir. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk bunu net olarak gördüğü için kendinden sonraki dönemi bile parlamenter demokrasi üzerine inşa etmiş.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Matematiği kuvvetli adamın 109+6 yı toplayabiliyor promtersiz

7. Seçim ile ilgili hendikaplar var.
    1. Seçime kadar ne kadar sağlıklı veya demokratik işlemler, uygulamalar olacak.
    2. Seçimden sonra ki yönetim nelerle karşılacak.

8.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Seçim ile ilgili hendikaplar var.
    1. Seçime kadar ne kadar sağlıklı veya demokratik işlemler, uygulamalar olacak.
    2. Seçimden sonra ki yönetim nelerle karşılacak.
    3. seçim sistemi nasıl olacak?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •