Sayfa 299/439 ÝlkÝlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 3511 madde; 2,385 - 2,392 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. kýçýyla inatlaþan altýna sýçar yükselirken düzgün yükselmemiþsin saðlam düzeltme kaçýnýlmaz.

2.  Alýntý Originally Posted by abrek14 Yazýyý Oku

kýçýyla inatlaþan altýna sýçar yükselirken düzgün yükselmemiþsin saðlam düzeltme kaçýnýlmaz.
    boþ beleþ bir yorum.
    Tofaþ yatýrýmcýsý 2-3 çizgi ile manipüle edebileceðiniz yatýrýmcý deðildir.
    ODD YE, OSD YE BAKARIZ BÝZ.

3.  Alýntý Originally Posted by tapvuls Yazýyý Oku
    boþ beleþ bir yorum.
    Tofaþ yatýrýmcýsý 2-3 çizgi ile manipüle edebileceðiniz yatýrýmcý deðildir.
    ODD YE, OSD YE BAKARIZ BÝZ.
    Manupile etmiyorum açýða sattým ama yükseldi yanýlmýþým ama pozisyon duruyor takip ediyorum . Yaklaþýk 5,10 usd civarýndan ortalama düþürmek için tekrar satýcam. Buralardan geri dönmesini bekliyorum boþ beleþ asla deðildir benim yorumum kýsa vadede belki tutmaz ama bir süre sonra mutlaka tutar bazen böyle oluyor.

4. [QUOTE=abrek14;5495127]Manupile etmiyorum açýða sattým ama yükseldi yanýlmýþým ama pozisyon duruyor takip ediyorum . Yaklaþýk 5,10 usd civarýndan ortalama düþürmek için tekrar satýcam. Buralardan geri dönmesini bekliyorum boþ beleþ asla deðildir benim yorumum kýsa vadede belki tutmaz ama bir süre sonra mutlaka tutar bazen böyle oluyor.[/QUO

Boþ beleþ ifadesi için özür dilerim , yanlýþ yaptým .
    Teknikle çok ilgilenmem ama geçmiþ kalýplar üzerine kurulu olduðunu biliyorum. Uzun yýllardýr tofaþ yatýrýmcýsýyým ve tofaþ rallilerini trend içinde yapar. Daha önce hiç yapmadýðý bir hareket yaptý bu kaðýt, arkasýnda ciddi bir elektrikli oto yatýrýmý olabilir. Yanlýþ zamanda tofaþ shortlamýþ olabilirsiniz. Zira Elektrik yatýrýmýnýn dedikodusu düþtüðünde froto shortlayanlar çok üzüldü.

ytd.

5. [QUOTE=tapvuls;5495147]
     Alýntý Originally Posted by abrek14 Yazýyý Oku
    Manupile etmiyorum açýða sattým ama yükseldi yanýlmýþým ama pozisyon duruyor takip ediyorum . Yaklaþýk 5,10 usd civarýndan ortalama düþürmek için tekrar satýcam. Buralardan geri dönmesini bekliyorum boþ beleþ asla deðildir benim yorumum kýsa vadede belki tutmaz ama bir süre sonra mutlaka tutar bazen böyle oluyor.[/QUO

Boþ beleþ ifadesi için özür dilerim , yanlýþ yaptým .
    Teknikle çok ilgilenmem ama geçmiþ kalýplar üzerine kurulu olduðunu biliyorum. Uzun yýllardýr tofaþ yatýrýmcýsýyým ve tofaþ rallilerini trend içinde yapar. Daha önce hiç yapmadýðý bir hareket yaptý bu kaðýt, arkasýnda ciddi bir elektrikli oto yatýrýmý olabilir. Yanlýþ zamanda tofaþ shortlamýþ olabilirsiniz. Zira Elektrik yatýrýmýnýn dedikodusu düþtüðünde froto shortlayanlar çok üzüldü.

ytd.
    Aslýnda froto nun hareketlerine benziyor altta yatýrým haberide çýkabilir benim beklediðim biraz yukardan düzeltme gelmesi ve kaðýdýn rahatlamasý .

6. [QUOTE=abrek14;5495165]
     Alýntý Originally Posted by tapvuls Yazýyý Oku

Aslýnda froto nun hareketlerine benziyor altta yatýrým haberide çýkabilir benim beklediðim biraz yukardan düzeltme gelmesi ve kaðýdýn rahatlamasý .
    Ortaklar

Ekonomilerde soðuma baþladý

Avrupa da otomobil satýþlarý düþüþte

FED taper edecek

Bir elektrikli haberi gelmezse korkarým durumlar mayhoþ

7. Trade kafasýný terk ettiðimden beri fiyatýn inip çýkmasýný umursamýyorum. Aylýk düzenli alýmlara devam. Çocuðum 5 yýl sonra üniversiteye baþlayacak.

8.  Alýntý Originally Posted by Stratomania Yazýyý Oku
    Trade kafasýný terk ettiðimden beri fiyatýn inip çýkmasýný umursamýyorum. Aylýk düzenli alýmlara devam. Çocuðum 5 yýl sonra üniversiteye baþlayacak.
    Ford un elektriklisi ÇED almýþ

Darýsý baþýmýza

Sayfa 299/439 ÝlkÝlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •