Sayfa 839/1002 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

FED/BULLARD: VALIK ALIMLARININ ŞU ANDA ÇOK DEĞERİ YOK
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

işin rengi belli oldu..bu işin uçarı kaçarı kalmadı..

ben mümkün mertebe nakite geçmeye karar verdim karlı kaatlarda
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    teknik zorluğu kastetmedim. aşı karşıtları kendi aralarında iyi organize olmuşlar ve sesleri oldukça yüksek çıkıyor. o anlamda dedim
    işte bu sesi bastırrarak aşıya bir anlamda mecbur etmekte siyasi iradenini işi değilmi..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    işte bu sesi bastırrarak aşıya bir anlamda mecbur etmekte siyasi iradenini işi değilmi..
    aslında değil bence. Siyasiler siyasi endişelerine göre hareket ettikleri için bu tür kararları siyasetten bağımsız olarak bürokratlar almalılar. Asıl görev bürokratlara düşer. Örneğin illerin valileri, il hıfzısıha kurulları vs. Nasıl kapatmada alkolden tutun birçok ürüne kadar marketlerde satışı yasaklayan irade bu konuda da karar alabilir bence.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Ülke ne kaybettiyse siyasilerin oy kaybederiz kaygisindan kaybetti...
    Şimdi için demiyorum son 50 yil için diyorum...
    Tamam oy da önemli ama vatan senin oyundan daha önemli...
    Oy kaygısinın bittigi tek zaman o işi yapmaya mecbur kalındigi zaman...
    Viruste da ölüm sayisi gunluk 500 üzerine çikinca tedbir alınacak, hiç bir şeyi felaketi gormeden düzeltmiyoruz...
    Deprem vurur imar yasasi değişir..
    Ormanlar yanar biter uçak almaya çıkarız...
    Sel vurur geçer dere yataklarina kemerli köprü akla gelir...
    Aşı karşitlarina gelince, dünya uzerinde ilk 100 e giren universiten yok, ilk 500 de de tek tük, eğitimde, teknolojide dunyadaki yerin belli, bilime rağmen aşinın zararlarini gorecek kadar zeka kapasiteniz varsa başka yerlerde kullansanız da uçuşa gecsek

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ülke ne kaybettiyse siyasilerin oy kaybederiz kaygisindan kaybetti...
    Şimdi için demiyorum son 50 yil için diyorum...
    Tamam oy da önemli ama vatan senin oyundan daha önemli...
    Oy kaygısinın bittigi tek zaman o işi yapmaya mecbur kalındigi zaman...
    Viruste da ölüm sayisi gunluk 500 üzerine çikinca tedbir alınacak, hiç bir şeyi felaketi gormeden düzeltmiyoruz...
    Deprem vurur imar yasasi değişir..
    Ormanlar yanar biter uçak almaya çıkarız...
    Sel vurur geçer dere yataklarina kemerli köprü akla gelir...
    Aşı karşitlarina gelince, dünya uzerinde ilk 100 e giren universiten yok, ilk 500 de de tek tük, eğitimde, teknolojide dunyadaki yerin belli, bilime rağmen aşinın zararlarini gorecek kadar zeka kapasiteniz varsa başka yerlerde kullansanız da uçuşa gecsek

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu ülkenin düzelmesi için hükümetin bir daha secilemeyecegini bilerek adımlar atması gerekiyor. Acı reçetesiz düzen olmaz burada...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu ülkenin düzelmesi için hükümetin bir daha secilemeyecegini bilerek adımlar atması gerekiyor. Acı reçetesiz düzen olmaz burada...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onlar bilmiyorlarmı,idam sephası gibi yargılamarın önüne geleceğini yani aşağı tükürsen sakal yukarısı bıyık,çok sıkıştıkları belli,zaten anketlerden belli,7 haziran seçimlerindende çok kötü olacaklarınıda bilip uzatmaya gitmeye çalışıyorlar,ama nafile duvara toslayacaklar.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 839/1002 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •