Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Fas'ta görev süresi sona eren Başbakan Osmani, milletvekili seçilemedi

https://www.konhaber.com/haber-fas_t...i-1607413.html

RABAT (AA) - Fas'ın görev süresi sona eren başbakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (PDJ) Genel Sekreteri Sadeddin el-Osmani, milletvekili seçilmek için gerekli olan oy oranına ulaşamadı.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kamu ihalelerini sürekli aynı şirketlerin aldığını ifade eden Yarkadaş, yazısında

‘’Düzen değişir ve AKP giderse ne yaparız?’’ kaygısı taşıdıkları konuşuluyor.

Ve yine bu 5 şirketten birinin sahibi yakın çevresine “İşler o kadar karıştı ki; malların hangisi benim, hangisi yukarının artık ben bile bilmiyorum” diye dert yanıyor" ifadelerini kullandı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...si-472976h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sağlık Bakani : Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün! 18:00’DA, rutin seyrin dışında bir konuşmayla huzurlarınızda olacağım. Gündeminizdeki konular, başlıklarımız arasında. 18:00’da buluşmak üzere.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

SAĞLIK BAKANI KOCA: SALGINLA İLGİLİ RUTİN SEYRİN DIŞINDA BUGÜN SAAT 18:00'DE AÇIKLAMA YAPACAĞIM - NTV

hayrola...ne iş ?????
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    SAĞLIK BAKANI KOCA: SALGINLA İLGİLİ RUTİN SEYRİN DIŞINDA BUGÜN SAAT 18:00'DE AÇIKLAMA YAPACAĞIM - NTV

hayrola...ne iş ?????
    100 milyon doz aşıyı geçtik diyecektir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    100 milyon doz aşıyı geçtik diyecektir ..
    aynı fikirdeyim. bugün biraz sonra 100 milyoz doz aşı yapılmış olacak. Ancak halen tüm nüfusun %50 si bile çift doz aşılı değil. Üzerine bunların halen milyonlarcası üzerinden zaman geçmiş sinovac aşılılar.
    son dönem alınan aşısızlara seyahat kısıtlaması vb konular aşı olmayanlar üzerinde baskı yarattığı kesin.
    Öte yandan pazar günü aşı olarak kendine çip takılacağını sanan binlerce kişi istanbulda korona partisi şeklinde bir miting yapacaklar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •