Bugün anneme kaldırımda bir tanıdıkla sohbet ederken üzerine motorlu bir aile üstüne sürüp çarpıyor .
Dikkat etsene deyince sizin vaktiniz çoktan geçmiş zaten diyor üstüne dalga geçer gibi,
Memleketteki insan karakteri böyle olduysa hem çarpıp üstüne zaten bir ayağın çukurda demek için saygı çerçevesinde nasıl karşılık verilir insanlara bilemiyorum .
Sadece mülteci sorunu değil mevcut yerli insan kalitesinde diplerde
Yön tim değişse bile sonuç değişmez
Bende bu tur bir saygisizliga sahit oldum.
Midibus geldi, her iki kapiyi birden acti, on kapiya hamle yapan 80 yaslarinda bir beyefendi var, ancak cok zor va yavas hareket ediyor.
Arac tabi ki arka kapidan girenlerle doldu, onden ise sadece bu yasli zat binebildi.
Arkadan odunun biri bagiriyor, bi ölün be..! bi ölün.
Bu toplumda insan olmayanlarin sayisi, olanlardan cok fazla.
Maalesef.
Naci gol atar gibi tweet atmış...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Eski merkez bankası başkanı Agbal :
https://tcmbblog.org/wps/wcm/connect...fiyatistikrari
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ev fiyatlarıyla kiralar arasında uyumsuzluk var demiştim 2-3 ay önce, kiralar fırladı uyumsuzluk giderildi
Gerçi okulların açılması, öğrenciler, mülteciler de etkili oldu bu süreçte ya, bi şekilde dengeye kavuşuyor uyumsuzluklar...
Şimdi de şu belirginleşti iyice, açıklanan enflasyonla gerçek enflasyon arasında 'korkunç' bir fark var, dolar aylardır yatayda ama etiketler, fark ediyorum her hafta güncelleniyor. Üstelik akaryakıt fiyatları son dönem sürekli ÖTV den tolore ediliyor, doğalgaza Ekim ayında gelecek büyük bir zamdan bahsediliyor, mısır, şeker, soya, buğdayın hala yukarı hareket edeceği ifade ediliyor.
Ne faiz, ne döviz, ne de fon, komple bir erime var, ana parasını bu sene %40-50 arttıramayan herkeste hatta. Bence sanki bu bir geçiş dönemi, yüksek enflasyonla yaşadığımız eski günlere dönüş. Bu sıkışma ne zaman, nasıl veya nereden patlar, soru bu galiba..
Yer İmleri