bir de guler yatirim tarafinda aylardir yzaiyorum , epi topu 7-8 yatirimci var. kimi nereye surukluyorum acaba?
"yatırım tavsiyesi değildir"
Teşekkürler Sayın bensattımgitti,
kitabın ortasından konuşmuşsunuz, ama dikkat edin burda bazı arkadaşlara itiraz yazınca toplu bir saldırıya maruz kalıyorsunuz. sizin ile benzer şeyleri bende RTALB forumunda arkadaşa yazdım, kendısınden değilde bir kaç yandaşından cevap geldi.. Bu adam tam bir ilizyonıst aylarca çeşitli beklentiler ile insanları rtalb de sattırmamaya çalıştı ve tahsıslı sonrasıda; tahsıslı çok önemlı degıl abartmayın dedı..kendisi tam bir pazarlamacıdır ve etkilidir de ! bilgisiz ve zor durumda olan insanları umulmadık vaatler ıle kandırmak kolaydır, bu size kazandırabılırde ve fakat ya vijdanınız , vijdanınız rahat mı dıye sorun. aylarca beklentı yaratı ve şimdi de önemli bır gelısme olmadıgı söyluyor.. Allah şaşıranları affetsin.. şimdi ordakı yenı hıkayesı ve oyunuz nasıl kuracagını merak edıyorum. takı gulerdekı pozısyonunu sonlandırana kadar, rtalbde muhtelıf hıkayeler uretecektır..
seni ne zaman kandirdim ????
sana ne zaman pazarlama yaptim ?
benim yazdigim kac yazida pazarlama faaliyeti yaptigima kanaat getirdin. hangi hayali sattim ???
aylardir burada yaziyoruz toplasan bir elin parmaklari kadar kisiyiz zaten.
sen bu konuya nereden ve ne zaman dahil oldun.
burayi da belli ki investing formatina cevirmesi icin gorevlendirdikleri ekip var. hos geldin.
rtalb tarafindan buraya gecmissin demekki iki tarafi da ayarla demisler.
"yatırım tavsiyesi değildir"
ha bide nicki bile tuhaf olan arkadasim
ben rtalb tahsisli konusunu aylardir yazan cizen ve bitene kadar tahtada bir sey beklemeyin diyen kisiyim.
sen yeni geldin bilmezsin.
biz yatirimciyiz sirketin bilancolarina, yatirimlarina ve yaptigi anlasmalara ve sirketin icinde bulundugu konjonkture odaklaniyoruz.
gecmis yazilara bakarsan anlarsin.
tahsisli bitince yazdigim tahsisli konusu cok abartildi ifadesinin arkasindayim. cunku tahsisli konusu bir sirket faaliyeti degil, tahsisli ile birlikte baski kalkmistir. sermaye akimi duzene girmistir. simdi beklentilere odaklanalim dedim.
sen yeni gorevlendirildigin icin anlamamisin.
neyse bu forumu investing formatinda devam ettirmek icin caba gosteriyorsaniz, biz sadece disaridan izleyelim. sizin yazilarinizi izleyelim.
bundan sonra yazmayalim, neme lazim sana mal falan pazarlariz, Allah korusun. yillik 75 milyon kar eden sirketi 300 milyon piyasa degerinden sana kakalamis oluruz. aaa pardon imtiyazla yonetiliyor ama ???? o zaman kar bos is ya
rtalb tarafi iyice karisti orada yazmayacagim artik , guler tarafinda da uzaktan izleyelim yeni arkadaslari gorelim ! kalin saglicakla
Hatanı anlayıp yazmama kararın güzel, umarım bu kararının arkasında durursun. ( durumabılecegını hıc zannetmıyorum, çunku senın burda bir görevın var ) ayrıca kral çıplak dediğimiz için ezberin bozuldu ! fikirlerının anlamsızlıgını savunanları bir yerlere yamamaktan vazgeç ve mutlak doğruların sadece senınkılerın olmadığını kabul et.. umarım sözünün arkasında durur ve artık yazmazsın. Birtane öngörun tutmamış, yazdığından beri hisse prım kaybetmış, satır aralarında sürekli beklenti yaratmışsın. senı alkıslayanlarada şunu sorarım açık kaynaklardan ulaşılmayan hangı bılgıyı paylasmışda biz öğrenmışız, yarattığı hangi beklentı prım yaptırmış, ılerıye doğru nasıl bır projeksıyon vermıs.. süslü bir ıkı cumle, alt yazılarda bılınc aaltına oynayan sattırmamay yönelık çalışmalar.
Bu memlekettekilerin çoğunluğu işine gelmeyen bir eleştri işittiğinde ; sizi ya vatan haini, ya cahil yada birilerinin adamı olarak lanse ediyor şaşırmıyoruz.
Pazarlayanların profilini 10 yıldır öğrendik. Yeni bi hesap açarlar yanlarına 3-5 şakşakcı iş bittikten sonra kaybolurlar. Bu hisse de 6 yıldır kimler geldi kimler geçti hepsini biliyoruz. Harun Kahraman lar, Hasan Meşe ler, Enes Perçin ler hepsinin hikayesi ayrı. Pazarlama süresi hisselerde genelde 1-2 hafta sürer. Enes hariç.
Malın en büyüğünü Enes PERÇİN pazarladı. O dönem Twitter dan da Hazine i Amire midir o pazarladı. şimdi ortada yok kendisi işi bitti çünkü. 50 den 25 e kadar ellerinden çıktılar malı.
Bu adamların yaptığını rum çocuğu yapar ancak. Birde her twetinde türk bayrağı kullandı.
https://twitter.com/AhmetAr03463332/...269963266?s=20
Sn. Hayek i bunlarla bir tutmak çok hatalı olur. Sabrediyor önsezilerine güveniyor. Karşılığını Allahın izniyle alacağına inanıyorum inşallah.
Şaho ise burada birinin yan hesabı gibi görünüyor.
Yer İmleri