Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Tanrı yarattı demiyecekler
    Buna bakarak yatırım kararı almayın. Adamlar o şortları ve longları hedge etmek için açmış olabilirler. Yatırım kararı için tek başına yeterli değil benim için. Ben de bakarım ama yeterli değil.
    1492 ve 1484 önemli günlük saatlik. Altında 1478 ve 143 önem kazanır. Ben pozsuz sayılırım. Bu yüzden şu an rahatım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Haber öncesi düşüşe marj yaratmak için piyasayı yukarı çektiler sanırım.
    önemli destekleri aşağı geçmesin hesabı. tam otomatik A+++ enerji tasarruflu piyasa mübarek

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Sen büyük ihtimalle klima çalıştırıyorsun. Bizde klima ve elektrikli soba yok. Fark nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Ama sana çok gelmiş. Bana bu kadar hiç gelmedi. Kışın kombi çalışırken bile 195 falan geldi.
    Biz 3 kardes 3 katli mustakil bir binada yasiyoruz. Tuketimlerimiz birbirlerine yakin. Sadece binanin su hidroforu benim sayacima bagli. Oda aylik 60-70 TL extrasi olsun. Ama aylik faturam her ay onlarin iki kati.

Elektrik sayaclarimiz direklerde. Goremiyoruz. Uzaktan merkezi sistemle okuyorlar. Yillardir hep boyle. Hic ittiraz etmedim.

Burada Bolge mudurleri ve personelleri maasin yaninda firma kari uzerindende primler aliyorlar. Burada daha once kacak cok yuksek idi. Halk elekrtik sirketlerini ovuyordu. Devlet otoritesi yeniden tesis edildikten sonra simdide elektrik sirketleri halki ovuyor. Aylik 600-800 TL gelen evler var. Bolge mudurunu uzaktan taniyorum. Adamin gunahini almayayim ama son yillarda cok iyi kazanmis diyorlar.

Yani memleketin hali boyle. Kim kimi kosede skstrirsa affetmiyor. Hemen ovuyor. Arada bizim gibi durust vatandaslar eziliyor.

Firmayi aradim..sayac kontrol basvurusu yaptim. Gerekirse degistirme talebinde bulunacagim. Bakalim bir degisiklik olacskmi.

4. İran sınırına askeri yığınak yapmış sevklerimiz başlamış..iran da Azerbaycan sınırına askeri yığınak ve sevkiyata başlamış hakkımız da hayırlısı

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 3 kılla kapattık.
    ınfo izin vermiyor.
    yonca nın bugun kocası çok.
    yere düşmesine izin vermiyorlar akşama bakıcaz.

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Biz 3 kardes 3 katli mustakil bir binada yasiyoruz. Tuketimlerimiz birbirlerine yakin. Sadece binanin su hidroforu benim sayacima bagli. Oda aylik 60-70 TL extrasi olsun. Ama aylik faturam her ay onlarin iki kati.

Elektrik sayaclarimiz direklerde. Goremiyoruz. Uzaktan merkezi sistemle okuyorlar. Yillardir hep boyle. Hic ittiraz etmedim.

Burada Bolge mudurleri ve personelleri maasin yaninda firma kari uzerindende primler aliyorlar. Burada daha once kacak cok yuksek idi. Halk elekrtik sirketlerini ovuyordu. Devlet otoritesi yeniden tesis edildikten sonra simdide elektrik sirketleri halki ovuyor. Aylik 600-800 TL gelen evler var. Bolge mudurunu uzaktan taniyorum. Adamin gunahini almayayim ama son yillarda cok iyi kazanmis diyorlar.

Yani memleketin hali boyle. Kim kimi kosede skstrirsa affetmiyor. Hemen ovuyor. Arada bizim gibi durust vatandaslar eziliyor.

Firmayi aradim..sayac kontrol basvurusu yaptim. Gerekirse degistirme talebinde bulunacagim. Bakalim bir degisiklik olacskmi.
    Enteresan bir sistem var, benimde fatura ortalama 400-500 civarı geliyor...
    Apartmanda en yüksek bedeli ödeyen benim...(Ortalama 3 katı)
    İtiraz ettim saati değiştirin diye, değiştirdiler...
    Açıkcası hiçbir şey değişmedi...

Bulunduğum yerde kaçak kullananlar var, onların bedelini bana mı kitliyorsunuz diye açıkça şikayette bulundum hem kuruma hem de Cimer'e yine değişen bir şey yok...
    Az önceki arkadaştan pek farklı bir kullanımımda yok...Evde 3 kişi yaşıyoruz.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    reis ısrarala dolores long yapın dio bize ama yemezler onu...DOLAR KITLENIOR ALENEN...
    spot artı vadeli eksi ..hadi ordan lennn...kapanışı ustalar yapacak işallah....

8.  Alıntı Originally Posted by kose Yazıyı Oku
    Şortçulara çalışıyoruz.

30 Eylül Perşembe 13:08
    ERDOĞAN: RUSYA İLE SAVAŞ UÇAĞI VE DENİZALTIYA KADAR MÜŞTEREK ADIMLARIMIZ İNŞALLAH OLACAK
    30 Eylül Perşembe 13:06
    ERDOĞAN: (PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞ) ASLA OLMAZ, BAŞKANLIK SİSTEMİNDEN MEMNUNUZ
    30 Eylül Perşembe 13:04
    ERDOĞAN: (BIDEN İLE G20'DE GÖRÜŞME) CEVAP GELDİ, DEMEK Kİ HAYRA ALAMET ADIMLAR ATILIYOR
    30 Eylül Perşembe 13:03
    ERDOĞAN: S-400'DE GERİ ADIM YOK, PUTİN İLE DAHA İLERİ NASIL TAŞIYACAĞIMIZI GÖRÜŞTÜK
    https://twitter.com/huseyingunayDC/s...633188362?s=19

Biden ile görüşme...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •