-
Çok zengin bir dostum vardý.Ýdris baba derdik ona.Kansere yakalandý doktorlar boyle hastalar tahminen en fazla 1 yýl yaþar,fakat yüzde 5 ihtimalle 4 yýl yaþayanlanlar olmuþtur dediler.yüzde 5 e sevinir olduk.aradan 6 yýl geçti tahminlerin bile uzerine çýktý,ama hastalýk artýk çok büyüdü,gerek ilaçlarýn etkisiyle gerekse yaþýn etkisiyle vucut tamamen bitmiþti.organlarýn çoðu iþlevini kaybetmiþ,ilk hastalýðýný deðilde,i,alakasý olmayan hastalýklardan bahsedilmeye baþladýk.ömrunun son günleriydi,yanýna oturmuþ sakin sakin muhabbet ediyor geçen güzel günlerden bahsediyorken,s...mim,çook para kazandým,çook zengin oldum,þimdi hepsini birakýp gidiyorum,yokmudur bu paralarý öteye getirmenin yolu deidi.Bende yahu idris baba olmaz olurmu tabiki var,firsat varken,öteki dunyaya havale et diyince,ula o nasýl olacak dedi.bende ona hani sizin oraya cami yapýyorlarya,camý lojmaný için yer lazýmdýda yerin sahibi baðýþlamam satarým demiþti ya orayý satýnalýp camiye baðýþlayarak oteki dunyaya havaleye baþla dedim.Oda telefonla iþi halletti,Fakat diðer havalelere ömrü yetmedi.geriye biraktýklarý için miras kavgasý baþadý.Artýk yaptýklarýyla,sevabýyla,günahýyla,alacaðýyla,borcu yla baþbaþa kaldý........... þimdi dolandýrýlýyorsunuz diyen arkadaþ,inanki,dolandýrsýnlar üzülmem.Oteki dunyaya havale sayar geçerim...
-
Kadim dostlara selam ve sevgiler..
Son düzenleme : wise stockbroker; 01-10-2021 saat: 23:00.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri