[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koskoca cumhuriyetin kurumlarını nasılda itibarsızlaştırdılar...
zaten amaçta buydu...
şu sonuçlara insanlar kıçıyla gülüyor...
hele alt detaylara girin bakın kira artış oranı...
şunun bunun fiyatı derken tuikin bir kalemde yalan söylediğini gayet net anlıyabilirsiniz...
tuik diyorki kira artışı bir yılda %15 lar seviyesinde artmış ne diyorsunuz bu işe...
istanbulda mağara gibi yerler bile 2,000 liraya kiraya verilmeye başlandı...
bunlar biliyorsunuz dunyanın en yüksek vergilerini topladıkları halde bu kadar rezil yönetiyorlar..
yani gelirleri aslında çok çok fazla.. ama yönetim berbat..
sadece ötv kalemi bütçenin %25'i ve bu vergi geçmiş iktidarların sahip olmadığı bir kaynaktı..
ötv'ye ek olarak 19 yılda icat ettikleri bir sürü ekstra vergi var..ve bu paralar ekonomi için nedense yeterli gelmiyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
geçen akşam akape li yandaşlardan biri (cem küçük) ülkenin başına bir sürü badire geldi (suriye, darbe, covid vb) o nedenle bu durumdayız, o nedenle ekonomik sıkıntı var minvalinde sözler sarfetti..
covid neyse.. ama diğer her şey bizzat akapenin politika tercihleri sonucunda ülkenin başına musallat edildi..
tarih bilinci sıfır olan ümmetçi bir zihniyet var.. gazetelerini takip edin her gün hilafet ve şeriat sevdası / güzellemeleri göreceksiniz..dinci taban ne istediğini biliyor, h.karaman denen hoca da buna uygun fetvalar veriyor, "her şartta bu iktidar desteklenmeli" mealinde..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bu kadar göstererek yukarı gider mi? emin olamıyorum. 1500'ü aşağı kırarsa saatlikte çok değişik bir hareket olurdu. saat 13-14 barından bahsediyorum.
audentes Fortuna iuvat
Burada nasıl bakmak lazım?
benimde kafam karışık
4-5 mülkte kıra veriyoruz
şirket ortaklarımız da 8-10 mülkte de kıra alıyorlar
bende kıra aldığım iki yer var
biz kira artışlarını tüketici fiyat endeksi 12 aylık ortlamalara göre yaptık
bizede bu şekilde yapıldı
bir kaç ay önce % 16 gibi idi.
fakat 1+1 daire boşaldı
1300 TL alıyordum
şimdi 1800 TL alıyorum