Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

New York Times Teknoloji Muhabiri Sheera Frenkel:

“Facebook çalışanları şirket binasına giremiyor, çalışanların kartları kapıları açmıyor.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - V

Facebook CTO’su Mark Schroepfer : Samimi olarak Facebook tarafından desteklenen hizmetlerin kesintilerinden etkilenen herkesten özür dileriz. Ağ sorunları yaşıyoruz ve ekipler mümkün olduğunca hızlı çözmek çin mümkün olduğunca hızlı çalışıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Facebook CTO’su Mark Schroepfer : Samimi olarak Facebook tarafından desteklenen hizmetlerin kesintilerinden etkilenen herkesten özür dileriz. Ağ sorunları yaşıyoruz ve ekipler mümkün olduğunca hızlı çözmek çin mümkün olduğunca hızlı çalışıyoruz
    Pandora belgeleri ile ilgisi var mı bu küresel kesintinin diye aklına geliyor insanın.
    Paranoyak ettiler bizi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Öyle yazılmış ki, verilerin korunması yine vatandaşa yıkılmış.
    Şifreni koru, cihazını adam gibi kullan.
    Sorumlu olması gerekenler sorumsuz, kalan herkes sorumlu.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Pandora belgeleri ile ilgisi var mı bu küresel kesintinin diye aklına geliyor insanın.
    Paranoyak ettiler bizi.
    Bir saldırıdan kaynaklandığını sanmıyorum ama ciddi bir yönlendirme problemi var onu birisi/birilerinyaomis olabilir .. Bir ara Facebook.com kayıtlı degil şeklinde uyarı geliyordu

7.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Paranoyak ettiler bizi.
    Şu an sorun çözüldü gibi.

https://twitter.com/experwinner/stat...067991554?s=20

boşverin abi faceyi

yarın meri nin robot çalışcak mı siz ona bakın

kahkah

Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız