Originally Posted by
wise stockbroker
Evet haklýsýn 40 yýldýr siz yönetiyorsunuz ama güzel ülkemde felaket hiç eksik olmuyor,hýrýzlýk,dolandýrýcýlýk,arsýzlýk,kul ve yetim hakký yeme,adaletsizlik,kanunsuzluk,hakkaniyetsizlik,ada m gayýrma,zalimlerle,zenginlerle beraber olup mazlumlarý soyup soðana çevirip ezmek,kul ve yetim hakký yemek,sokaklarda kan gövdeyi götürüyor kadýn kocasýný koca karýsýný öldürüyor ayrýca zengin daha çok zengin oldu fakir fukara yiyecek ekmeði yok ama vergileride gariban ödüyor askerede gariban gidiyor çünkü zengin ve hainler bedelli adý altýnda güya askerlik yapýyor toplasan 1 gün bile deðil baþka sayacak çok þey var hangisini anlatayým siyasi ve çýkar kavgalarý sen çok ben az yiyorum kavgalarý yok aslýnda birbirlerinden farklarý olan askerlerimize polislerimize olmuþtur iki dere bir arada kalýp þehit oldular ocaklara yangýnlar düþtü ama senin ülke yöneten hemþehrilerin iþleri keyifleri oldukça yerinde eþleriyle þiir gibi hayatlarý var,marketlerde fiyatlar uygunmuþ,ykýn zamanda 2028 yýlýnda Mücahit Ören hýrsýzýile AY'a ayak basacaklarmýþ eyvah desene gece ay ýþýðýnda yol alýyorduk ya bunlar oraya ayak basarsa ya o ýþýðý bize parayla satacaklar yada ay ýþýðýný kesecekler yada AY'ý yörüngesinden çýkaracaklar çünkü bunlar hayýrlý iþlere asla vesile olmaz bekleyip göreceðiz..Daha sayayýmmý ülkeyi yöneten hemþehrilerinin marifetlerini Mesut Yýlmaz zaten ülkeyi batýrmýþ krizlere sürüklemiþtir onu hesaba katmýyorum bile haa bir hayýrlý iþ olmuþtur o vesile olmuþtur Romanya da memleket sevdalýsý bir yiðit burnunu kýrmýþtý

yinede Allah rahmet eylesin diyorum...Enver amcanýn oðlu kurnazdýr öylemi? Çekirge bir iki zýplar 3.cüsünde kýllý maþaklý birine denk gelecek Barack Obama'nýn yaptýðý gibi verecek taraðý cevad efendiye keser döner sap döner birgün hesap döner beþ kuruþa muhtaç olup peçete tutar kolanya ikram eder inþallah ..

Haa OXÝJEN ADAMDIR ...
Sevgili wise dostum teþekkür ederim. Yine kalemine saðlýk. Ama tuzu kurulara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur. Adamýn memleketinde beyinleri oxijen tüketmiyor, onlarýn yakýtý farklý biliyorsun. O yüzden de ortaya böyle absürt yorumlar çýkýyor ve ben de çok üzerinde durmuyorum.
Ayrýca Atik kardeþim senin durumunu da üzüldüm, çok geçmiþ olsun, acil þifalar dilerim. Memleketin son zamanlardaki halini özetler bir durum yaþamýþsýn.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri