Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 752/1004 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    longları kapadım, ereğlileri yarıladım..
    biraz durulsun kerata, hakkıdır
    sürpriz oldu bu pozitif benim nazarımda
    kararname korkusu varmış bazılarında..eğer gideceksek artık gevşemeden yukarı doğru sürmesi lazım..orta vade yarın al verebilir benim gayet basit, iki ortalamaya dayalı kıytırık sinyalime göre gerçi ne demişler en iyi sistem para kazandıran sistemdir.

biri teknik analizin kitabını yazsa, şuranın üstü-buranın altı yok dese, nazarımda benim basit sistem kadar değeri yoktur yazdıklarının.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tüpraşın çoğunu ben de kaptırdım. Alım fırsatı vereceğini tahmin ediyorum..
    Bence zor...artık 120 nin altına inmeden 150 li fiyatları görür sene sona kadar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kim çıktı kim girdi bilmem de doğalgazda petrolde olan hareketin benzeri çelikte olacaksa buralarda uzun kalmaz eregli...
    sıkıntı hammadede...üretim hammadde gerektirdiği için, lojistik-fiyat vs etmenlerle, üretim düşüyor..otomotivdeki çip sorununu da böyle düşünün.

çelik sonuçta mamul bir madde, orada maliyet enflasyonu olur, talep kaynaklı bir patlama olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sindoma sel nereden gelecek ki..
    Sorun orada..
    Anca bademlerin kendi içlerinden gelirse gelir..
    Yani öyle poz alırlarsa eğer..

Biraz bankalarda gerçek yabancı var..
    Onlarında hükmü kalmadı zaten 5 tane banka toplasan bi eregl+bim yapmıyor ağırlık olarak..

Satarsa satsın biz işimize bakarız diyor bademler..
    Sel dışarıdan gelecek dışarısı enflasyon mu , stagflasyon mu yaşayıp yaşamayacağını daha kestiremiyor.
    dışarısı için emtia dan tut çok farklı şeyleri fiyatlaya bilme seçeneği mevcut.
    teknik olarak sadece %-6 düşmüş dow mevcut oda bilanço dönemi ile testere ile bekleyişte benim şahsi düşüncem teknik olarak 33.400 altı dow haftalık kapanışlarında SEL olayı teknik olarak devreye girer yaklaşık %15-18 arası beklentim olur tepesinden itibaren.
    Bize gelicek olursak dolar -endeks olarak oyuna bak eğer badem spor doların 9.30-50 bandına götürecek hamleler yapacaksa endekside ona göre fiyatlayacaktır bunlar benim seneryolarım .

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    BBHT sabah Çin'de Şangay borsasında çelik fiyatları %10 arttı dedi; haliyle ereğli ve kardemir fırladı açılışla beraber... tüpraş için bofa HF değişikliği vs.. bunlar da endeksi çekiyor yukarı, ağırlıklı hisseler sonuçta..

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://pbs.twimg.com/media/FBGs23BV...jpg&name=small

Dünyanın en büyük çelik üreticisi Arcelor Mittal doğalgaz ve elektik fiyatlarında astronomik oranlarda artış olmasının getirdiği maliyet artışlarını ürün fiyatlarına yansıtarak sattığı çelik ürünlerine ton başına 50 euro zam yaptı.

Çelik fiyatları artıyor doğru,ama maliyetler de artıyor.Fakat karlılık artıyor mu,pek değil...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sel dışarıdan gelecek dışarısı enflasyon mu , stagflasyon mu yaşayıp yaşamayacağını daha kestiremiyor.
    dışarısı için emtia dan tut çok farklı şeyleri fiyatlaya bilme seçeneği mevcut.
    teknik olarak sadece %-6 düşmüş dow mevcut oda bilanço dönemi ile testere ile bekleyişte benim şahsi düşüncem teknik olarak 33.400 altı dow haftalık kapanışlarında SEL olayı teknik olarak devreye girer yaklaşık %15-18 arası beklentim olur tepesinden itibaren.
    Bize gelicek olursak dolar -endeks olarak oyuna bak eğer badem spor doların 9.30-50 bandına götürecek hamleler yapacaksa endekside ona göre fiyatlayacaktır bunlar benim seneryolarım .
    Sindoma dışarıda da sel mel yok..
    Orada da FED öncülüğünde MB ları kurulmuşlar piyasaların başına..
    Enflasyon da stagflasyon da olmayacak..

9.30 9.50 dediğin dolar şurada yüzde 4-5 demek..
    Borsaya etkisi olmaz..

Bademler beklenmedik hamleler ile beklenmedik işler yapıyorlar borsada..Sende iyi takip ediyorsun..
    Misal faiz indirimi olmaz olamaz olmamalı falan..Olursa eğer borsa çakılır dolar anında 9.30 yakar denmesinin üzerinden 20 gün geçti ..Her ikiside olmadı..

Cephaneleri olmadan böyle bir işe girişmezler demiştim o zamanlar..
    Girişiyorlarsa bilin ki hesaplamışlardır herşeyi..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    152.500 cüzi SHORT
    endex güç kaybediyor dolores düşmem diyor...bide sen şort açınca iyice gıcıklandım...senin açtığın yerlerden sabah açtığım long pozları satış koydum..öğleden sonra gevşeme gelcek gibi...

1525,5 den 1527,5 den verdim longların HEPISINI biraz izleyelim düzeltme gelırse yerine koyarız...
    Son düzenleme : tarkank; 11-10-2021 saat: 12:02.

8. Geçen sene dolar 6.80 den kalkıp 8.60 lara giderken borsa ısrarla düşmemiş..
    Kasım ayında şok bir faiz artışı ile beraber de borsada ralliye kalkılmış idi..
    Normalde borsalar faiz artışını sevmemesi ile ünlüdür ama bizde de malum kişinin reform normale dönüş soslaması ile kasım ayında faiz artışı ile birlikte ralliye kalkılmış dolar 6.80 lere kadar düşmüş idi..

Mart ayında değişen birşey olmadığı görülünce (yada gösterilince) güya yeniden çakılmış dolarda borsada operasyon öncesi değerlerine tastamam geri sarılmış idi..

10 numara 5 yıldız bi operasyon yapıldı idi..

Keza benzeri 2019 da da yaşandı idi..24 lerden faiz jet hızı ile indirilirken ne borsa çakılmış nede dolar füzelemiş idi..

Şimdi gördüğüm bir yenisine hazırlanılıyor..

Sayfa 752/1004 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •