Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 891/1004 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop XXXV

1. kişisel hesap bazında işlem yapılmaya başlanmadan önce ,asıl problem, gün içi işlemlerde bizlerden çalınan paralardı. aracı kurum şube bazında işlemler gerçekleşir sonrasında hesaplara aktarılırdı. tabii, bazen karlı işlemlerin bir kısmı cebe indirilir, zararda olanlar eksiksiz yansıtılırdı. daha öncesi daha da komikti. tahta sisteminde ,limitli fiyatlardan çoğunlukla işlem gerçekleşmez ,limitsiz emirlerde ise ne hikmetse hep günün en yükseğinden alım , en düşüğünden satış gerçekleşirdi .daha sonraları brokerların bazıları, ara sıra veya sık sık, satış emri gerçekleşip fiyat düşerse satışın gitmediğini; alım emri gerçekleşip fiyat yükselirse alışın gelmediğini söyleyerek karlı işlemleri cebe atarlardı. şimdilerde kendi elinizden çekiyorsunuz,başkasının elinden değil...

2. Ülke bitmiş adam soru soruyor sordugu sorunun cvbını önündeki kagıttan okuyor.

Yazık günah . tası taragı toplayıp gitme zamanı gelmiş.

3. Borsada profesyonel olanlar hisse düşerken zarar kes yapıp zararı minimumda indiriyor. Acemi olanlar yada bir ara olduğu gibi simitçi Berber atlayanlar hisseyi tam zirvede aldılar tkuru gibi bir beklenti ile hatta borsacı dedemiz bile vardı. Şuan o tarihi esas alarak baktığımız da 5-10 yılık dolar ve TL bazlı TL bazlı %50 zarar var. Dolar bazlı USD 1,5 TL iken garanti gibi çoğu hisse 5-6 dolar iken bu gün bir USD. Uzun vade de olsa bu günkü hükümet sağolsun gerek ticari hayatta gerek borsada hepsini bir çuvala koyup gömdü geçti.

Yine Bi saray dedikodusu
    Elvan gözlüm affını isteyecekmiş.
    Şeyin beyni gitmiş gibi
    Her şeyi önüne konan kağıttan okuyabiliyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Aynı durum bende de var hocam.. şuan bozulmaz 9.2 ler güzel yer ama dönüş emaresi yok..
    Belirleyici rakamlar 9 9.21 9.55 iki bant arasında bozarım ama daha var gibi
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İlk defa poz alıyorum uzun aradan sonra karşıt yatırım olarak

Takip ettiğim hisselerde 500 milyon doların altında kalmaması şartıyla Hepsinin vadelisinin de olmasına da özen gösteriyorum

%7 e kadar çıktım marttan sonra ilk defa .

Dövizdeki çıkış planlarımda değişikliğe yol açtı şimdilik ertelendi gibi duruyor oluşum
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Yine Bi saray dedikodusu
    Elvan gözlüm affını isteyecekmiş.
    Şeyin beyni gitmiş gibi
    Her şeyi önüne konan kağıttan okuyabiliyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi herşeyi kağıttan okuyunca, ülkenin yarısını terörist ilan ettiğini, AYM vs tehditleri hatırlamıyor. Bütün bunlari Kılıçtaroglu yapıyormuş. İçime bir kurt düştü. Eskiden ne zaman dışarı çıksa ya bomba patlar ya da şehit haberleri gelirdi. Bunu da not düşelim. Malum seçim var o şeyin böyle şeylere ihtiyacı var.

7. Şeyin yurt dışı gezisine iyi yönden bakalım. Kavala serbest bırakılacak. Demirtaş ta serbest bırakılırsa sürpriz olmaz. Malum HSK da MHP li avukat istifa etti. Sebep bu olabilir

8. Bu şey ne zamandır dışarı çıkmıyordu. Durup dururken çıkıyorsa illaki bir şey olacak. CHP li belediye operasyonu, terör, şehit. İyi bir şey olarak da Kavala ve Demirtaş serbest bırakılabilir. Yakın zamanda MHP li avukat HSK üyesi Bahçeli'nin talimatı ile istifa etti. Ben bunun altında bir şey arıyorum. Bakalım ne olacak.

Sayfa 891/1004 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •