Sayfa 124/1003 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop XXXVI

Simdi bu 10 ulkeden acıklama yapanların elcileri kalacak yapmayanlar gidecek mi eger acıklama ile persona non grata olayı kapanmıssa bu acıklamayı yapan ulkeler icin mi diger ulkelerden acıklama yok bakalım ne olur

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasıl sayım yapıyon memedabi 3.3 bitti 4 de dönmemiz ilazım, tepe buralarda bi yerlerde olabilebilü
    Abi halk 1.2. yapmış 3 baslmasi lazım. Sen daha iyi bilirsin.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasıl sayım yapıyon memedabi 3.3 bitti 4 de dönmemiz ilazım, tepe buralarda bi yerlerde olabilebilü
    nasssıııı sayım yapıyonuz.
    4 ü yapıyoruk, gılçıksız 3 bin pivan beklerim.
    sonra da aşağı beş dı tız tız beş dı tız tız.
    ben üle saydım en azından asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aralık vade 1640'da zorlanıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Simdi bu 10 ulkeden acıklama yapanların elcileri kalacak yapmayanlar gidecek mi eger acıklama ile persona non grata olayı kapanmıssa bu acıklamayı yapan ulkeler icin mi diger ulkelerden acıklama yok bakalım ne olur
    amerikanın özür dilemesi benim için yeterlidir,
    öbürleri figürasyon onları ciddiye alan yok

oynat uğurcum önümüz 1630

6. Olay zaten tiyatro, detaylara takılmamak lazım. Bu sayede 44 kuruşluk benzin kazığı arada kaynadı!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Olay zaten tiyatro, detaylara takılmamak lazım. Bu sayede 44 kuruşluk benzin kazığı arada kaynadı!
    Rastlantı olduğuna inanıyor musunuz?

8. Strateji adım adım işledi önce elçiler açıklama yapar of of der küçük yatırımcı sonra reis heeyyt der sonra küçük yatırımcı yandım anam diye paniğe kapıılır sonra elçiler pardon bi daha olmaz der böyylece hem reis kahraman olur hem de para kazanılır küçük yatırımcı da baka kalır ama ayıcıklarım düşmedi bu tuzağa palaaa ütemezsin ayıcıklarımı palaaa
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 124/1003 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •