Sayfa 180/616 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    https://www.polisanholding.com/sunumlar.html
    yatırımcı sunumu 3.çeyrek için paylaşılmış
    Bilgi için teşekkürler hemşerim

2. Yatırımlık gayrimenkuller her yıl, operasyonlarda kullanılan arsa vs 3 yılda bir değerleme yapılıyor. Baktım geçen yıl sen çeyrekte 3 yıllıklar güncellenmiş. Ben de diorm bu özkaynak niye artmıştı. Demek önümüzdeki 3 sene daha dd düşük olacak. Yani pd dd büyük gözükecek. Fiyat için kötü bişey. Değerlemeler ne kadar bağımsız yaptırılıyor ayrı konu ama koskoca holding halka açık payların manipülasyonu için de değeri düşük göstermek gibi ucuz bir yola girmeye tenezzül etmez gibi duruyor

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Yatırımlık gayrimenkuller her yıl, operasyonlarda kullanılan arsa vs 3 yılda bir değerleme yapılıyor. Baktım geçen yıl sen çeyrekte 3 yıllıklar güncellenmiş. Ben de diorm bu özkaynak niye artmıştı. Demek önümüzdeki 3 sene daha dd düşük olacak. Yani pd dd büyük gözükecek. Fiyat için kötü bişey. Değerlemeler ne kadar bağımsız yaptırılıyor ayrı konu ama koskoca holding halka açık payların manipülasyonu için de değeri düşük göstermek gibi ucuz bir yola girmeye tenezzül etmez gibi duruyor
    koskoca şirket mi neredeeeee bunlar bildiğin o. çocuğu her şeyi bekleyin bunlardan her kötülüğü her pisliği her şeye tenezzül ederler

4. Bile bile düdüklendim elimdekileri 3 ay tut kazan sat pol al yalan oldu şimdi bistin şatışıni seyret herkese sabır diliyorum işimiz çok zor.

5. Fazla kaybetmeden satışa devam size verecek param yok hırsızlar 2.50 altında aliriz gelirse herkese sabır.

6. Görünen köy klavuz istemez hırsızlar devam soymaya .

aşagıda polho nun bist100 bazında fiyat seyri .bist100 karşı bu kadar düşük kalması çok ilginç bakalım ne çıkacak bu bogmanın arkasından

aynı dönem bistholding endeksi bist 100 bazında şöyle

bist kimya aşagıda

bu da gmyo endeksinin bist 100 e bölümü

Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

8.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    aşagıda polho nun bist100 bazında fiyat seyri .bist100 karşı bu kadar düşük kalması çok ilginç bakalım ne çıkacak bu bogmanın arkasından

aynı dönem bistholding endeksi bist 100 bazında şöyle

bist kimya aşagıda

bu da gmyo endeksinin bist 100 e bölümü

Daha da bişey dememe gerek yok diyorsun yani paylaşım için tşkler. Herşeyi anlatıyor. Rezalet başka bişey değil

Sayfa 180/616 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •