Sayfa 19/472 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 145 - 152 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Demirel ışıklar içinde uyusun. Hatta mümkün olsa kalksa da kurtarsa bizi Baba... Bakıyorsun borsaya bütün oturaklı sanayi şirketleri Ereğli, Petkim, İskenrderun, KArdemir falan filan ya onun döneminde yada ondan önceki dönemde o kıt kaynaklarla yapılmış, Üstüne Atatürk Barajı Keban GAP projesi yapılmış. Ondan sonraki dönemde FED ECB Dünyaya para saçarken yapılmış ne var? Üretim yapıp katma değer üreten olarak? borsa da ne var. Bu kadar yazarım ben bu konuda.
    Adam masondu

Ataturk mason localarini kapattirinca sormuslar neden kapattirdiniz diye.

Cevap vermis; koku yurtdisinda olan yurtdisindan emir alan hic bir kurumun Turkiyeye faydasi yoktur

Demirelin Allah belasini versin

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

2. Habere düzeltme gelmiş, daha öncede yazdık, secim geliyor, 6 veya 8 ay gününden önce olabilir. Önce asgari üçret sonra emekliler daha sonra EYT gelecek.

Şahsen 3 yıl var her yıla %2 istese dahi beni etkilemez, o halde dahi 6500 civarı maaş cıkıyor. Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim, zamanında rakamlar güzel yatırılmış.

Beklediğim gibi olursa 2022 yaz aylarında emekli olurum. Yaş 50 olur o gün, yıl 33 yıl 1991 giriş, prim günü 9800 civarı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in EYT ile ilgili, "Öncelikli gündemimiz değil" sözleri sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'dan yeni bir açıklama geldi. Akbaşoğlu, "Biz, asgari ücreti, 3600 ek göstergeyi, sözleşmelilerin durumunu, emeklilerimizin durumunu bu kapsamda EYT'lilerin durumunu, gündemimizde olmak suretiyle, bir süreç yönetimi ve sıralama çerçevesinde kamuoyu ile paylaşacağız." açıklamasını yaptı.

Korkutma bizi kanka
    1989 ise giris 500gun den az kaldi emekli olmaya (2000-2008 arasi calisma var 2010-18 arasi cepten yurt disi icin asgari sartlar ile odeme yaptim) 2000+ hedefliyorum iki sene sonra zam filan 2500tl haydi insallah

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1995 işe giriş , 2000 - 2008 ve 2008 -2017 arası , ağırlık 2008-2017 dönemi , asgariden prim yatırılmış , 7bin kusur gün , 1.750 TL emekli maaşı alıyorum...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

hemde ne bicim nerede ise yari yariya...

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Yani sunumu demek istiyorsunuz eger 99 oncesi calismamis olsaydim da 2008 sonrasi olsaydi maasim cok daha dusukmu olacakti?

yasi buyuk olabilir
    1995-2021 arasi tam 26 yil var cunku

Alıntı Originally Posted by mzbb1967 Yazıyı Oku
    Malulen mi emekli oldunuz? 1995 girişli olup bildiğim kadarıyla emekli olan yok.

surekli yuzde 2 eksik kabul eder misin, ben normale de donecek diye planliyordum o kesintiyi
    benim arkadasim da 5600tl civarinda emekli maas gorunuyor dedi, demek ki o rakamlari alanlar olacak ilerde
    tebrikler

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku

Şahsen 3 yıl var her yıla %2 istese dahi beni etkilemez, o halde dahi 6500 civarı maaş cıkıyor. Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim, zamanında rakamlar güzel yatırılmış.

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    surekli yuzde 2 eksik kabul eder misin, ben normale de donecek diye planliyordum o kesintiyi
    benim arkadasim da 5600tl civarinda emekli maas gorunuyor dedi, demek ki o rakamlari alanlar olacak ilerde
    tebrikler
    bu %2 bir model, 3 yıl varsa yaşın dolmasına mesela 53 yerine 50 de oluyorsun 3 yıl sonra kesinti yapılmıyor. rakam iyi 3 yıl %2 tabiki kabul ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    yasi buyuk olabilir
    1995-2021 arasi tam 26 yil var cunku
    1995 - 2017

İlk bağlanan maaş 1.050 TL idi.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 19/472 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •