Sayfa 625/1003 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Biraz daha pahalı bizim buradan şöbiyetin adeti 10 tl Bizans ta
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    AĞAM baklavada 2şer tane seçtim, 4 farklı toplam 8 adet baklava çeşidine..98 TL ödedim (Urla'da geçen hafta)
    evde 2 kişiyiz, akşam yemeği üstüne çeşit olsun dedim.. Çoktandır fiyatlara da bakmadım,doğrusu..
    Kiloyla falan almadım, utanmasam iade edecektim...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    evet bana da seç otobüsü ile gelirdi normalde koli ama bu sefer kargoya vermişler...kapıya gelsin diye...bizim orada evet insanlar boğazına çok düşkündür...çok yenilince sağlıklı olunacağını zannederler oysa işler hiçte öyle değil...ben antep'te doğdum büyüdüm ama ünv. ile istanbul'a geldik 26 yıl oldu...yeme içme alışkanlıkları değişti çokça...sebze ağırlıklı beslenme hayvansal gıdaları az tüketme v.s. vücutta asit üreten gıdalardan mümkün olduğunca kaçınmak ve az tüketmek lazım en başında KIRMIZI ET geliyor...biraz ters geliyor insana başlarda ama sonra alışıyorsun...brokoli, brüksel lahanası, pazı, kara lahana, turp filan yiyoruz yani
    Yapılan araştırmalarda fazla kırmızı et tüketmek. İktidarsızlık ve eşcinselliği kayma eğilimi çok yükseliyormuş aman dikkat yurtdışı sağlık bakanlığı araştırması

3. Bu forumda benden bile daha itici sadece mert45 le oyunagelenadam vardır...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yapılan araştırmalarda fazla kırmızı et tüketmek. İktidarsızlık ve eşcinselliği kayma eğilimi çok yükseliyormuş aman dikkat yurtdışı sağlık bakanlığı araştırması
    "Yurtdışı sağlık bakanlığı". Baba ne içiyorsunuz ya

5. Argentinada herkes 3öğün pabuç gibi kocaman kırmızı et yer gayette turp gibiler

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    2000 mi 2001 yılı mı neydi.
    Yine borsa döviz altın hepsi birlikte yükseliyordu.
    Sonra ne mi oldu ; borsaya çaktılar ve yarıştan koptu.
    Sonra faizler arttı.
    Dolar biraz düştü ve bir süre duruldu.
    Bakalım tarih tekerrür edecek mi?
    Her sene defalarca olan bir olgu sırf geçen 2 defa oldu. Böylece USD bazlı endeks sabit tutuldu . Sonra borsa yoluna devam etti diğerleri düştü. Hepsi aynı anda düşüyorsa asıl borsa için tehlikeli oluyor gozlemim

7. Yurtdışında bakanlık yaptırmış haberi okudum biraz alkol var ama cin gibiyim şu anda
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    "Yurtdışı sağlık bakanlığı". Baba ne içiyorsunuz ya

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yurtdışında bakanlık yaptırmış haberi okudum biraz alkol var ama cin gibiyim şu anda
    Afiyet olsun, ne içiyorsun?

Sayfa 625/1003 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •