Sayfa 694/1003 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Garanti olayına ve borsaya etkisine kişisel bakış.

Garanti için bence orta vadede negatif.
    Yanı sn cauti gibi bakıyorum.
    Garanti için takoz olur.

Borsa için ise pozitif olur.
    Orada ki para diğer hisselere gider.

BBVA ya mevcut hisselerin yarısı bile satılsa yanı BBVA Bir milyar UERO luk Bile hisse almış olsa bu parada borsada diğer hisselere girecek olsa
    Çok çok pozitif bir durum olur.

Benim ilgimi çeken kısmı bu
    Ne kadar hisse BBVA ya satılacak.
    O kadar para borsaya girmiş olacak.
    Taze para
    Tabii bunun için işlemlerin başlaması lazım

Şuan vazgeçtim deme hakki var.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Galata bankerlerinin torunları hala bu kulüpte üyeler.
    Garanti BBV geçtiğimiz yıllarda Körfez bankı ve iştiraki Osmanlı bankasını da alarak büyük 1 iş yaptı.

La casa de papel ide almış oldu.(Eski-Osmanlı merkez bankası)

YTD

3. Bazı yazdıklarım silinmiş...!!
    Yazdıklarımın anlam bütünlüğü kayboldu.
    Bu ülkeye demokrasi 10 numara büyük gelir.!

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Oğlan çocuğu,senin taşkların ın var mı,burdurlar mı?

https://tr.wikipedia.org/wiki/Osmanl%C4%B1_Bankas%C4%B1
    Bank-ı Osmanî-i Şahane, uzun yıllar Osmanlı İmparatorluğu'nun resmî bankası ve hazinedarı olarak görev yaptı. İmparatorluk genelinde birçok altyapı yatırımını destekleyen Banka, yaygın şube ağı sayesinde piyasa ile ilişkilerini artırarak ticarî bankacılıkta kendisine önemli bir yer edindi.

Para sisteminin sağlıklı hale getirilmesi ve Bank-ı Osmanî Şahane'nin kurulması, Tanzimat Fermanı'nın maliye alanındaki icraatlarının başında yer alıyordu. Banka, Osmanlı İmparatorluğu'na borç kaynağı yaratacak, borçlanmalarda aracı rolü üstlenecek ve devlet bankalarının en önemli imtiyazlarından biri olan para basma hakkını kullanacaktı. 17 Şubat 1875'te imzalanan yeni bir sözleşme ile banka, imparatorluğun hazinedarı konumuna getirildi. Böylece, artan malî desteğine karşılık, bütçenin hazırlanmasında ve uygulamasında söz sahibi olarak, hazine işlemlerinde de tekel durumuna geldi.

Para Basma Devri

Bank-ı Osmanî-i Şahane, savaştan sonra 10 Mart 1924 tarihinde imzalanan bir sözleşmeyle para basma imtiyazını Türkiye Cumhuriyeti'ne devrettiyse de, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın kuruluşuna kadar hazine işlemlerini sürdürmeye ve Devlet Bankası statüsünü korumaya devam etti. Bu dönemde, yeni siyasal rejime uygun olarak "Osmanlı Bankası" adını aldı. 1933 yılının Haziran ayında imzalanan sözleşmeyle özel bir ticaret bankası olarak yapılanan Osmanlı Bankası, 1952'de imzalanan bir başka sözleşmeyle, 1990'lara dek süren yeni statüsüne kavuştu.

1914 yılında, 37'si Anadolu'da, 11'i Suriye ve Filistin'de, 5'i Mısır'da, 3'ü İstanbul'da, 5'i Trakya'da, 6'sı Makedonya'da ve diğerleri Kıbrıs, Mezopotamya, Arabistan ve Arnavutluk'ta olmak üzere 80'i aşkın şubesi bulunan Osmanlı Bankası; gerek savaş boyunca, gerekse hemen sonrasında şubelerinin çoğunu kapatmak zorunda kaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Galata bankerlerinin torunları hala bu kulüpte üyeler.
    Garanti BBV geçtiğimiz yıllarda Körfez bankı ve iştiraki Osmanlı bankasını da alarak büyük 1 iş yaptı.

La casa de papel ide almış oldu.(Eski-Osmanlı merkez bankası)

YTD
    Büyük kulüp günümüzde dünyada hala büyük öneme haizdir..!!(since 1882)
    Üyelerin çoğunluğu Tüsiad cılardır.

https://www.google.com/search?q=b%C3...OOXxKwGR0jobZM

6. Burada bir çok arkadaşımız para kazanıyor bir o kadarda kaybeden var. Kaybetmek hoş değil ama bazen de iyi tarafından bakmak gerekir. 6 yıldır omurilik felciyim bunun iki üç yılı intihar planlarıyla ve ağlamak ile geçti. Sadece felç olmak ile kalmıyor böbrek taşı ağrısı diş ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. O planlari yaparken kendi halimi beğenmezken fizik tedavide bir kız gördüm o gün hayatım değişti. Bir kız gördüm bildiğiniz kurumuş ağaç gibiydi. Kolu bacağı bir iki parmak kadardı. Kendi halimle kıyaslayınca onun yanında ben maraton koşucusu gibi sağlamdim. Şuan her ne kadar ağrım varsa da hep gülüyorum. Her olaydan gülecek bir şey çıkartırım. Hem gülerim hem de güldürürüm. Belki kaybettiğimiz şeylere değilde sahip olduğunuz şeylere bakın. Çünkü kaybetmiş olduğunuz moral bozukluğu sizin için en büyük engel. Sağlıklı karar vermek için her daim moral gerekir. Sağlıcakla bol kazançlı günler dileğiyle.

7. Garanti BBV nin sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz.!
    Senaryonun devamını siz çok bilenler yazsın.(ben bıktım artık)

YTD

8. 384 mn teminat tamamlama çağrısı var...

Değişik bir gün olacak muhtemelen...

Sayfa 694/1003 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •