Sayfa 768/1003 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Bak Ağa yapıcı eleştiri say...
    Bunu..
    Bar okumanız kesinlikle yanlış..
    Bakınız üşenmeden atıyorum..
    Günlük seanslık..
    Bu gün için aldatıcı olur dedin ya...
    Seanslık onay bile vermiş..
    Bilmiyorum nasıl yorumluyorsun neye göre Ayı diyorsunuz..

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dünkü bar tamamlanmış bir bar.

asıl bugünkü bar aldatıcı olur, ona göre işlem yapmak kumar olur. kapanışı görmek lazım.

ama 10,10 üzeri kapatırsa ayı barı ihlal olur. ona bir şey diyemem. o zaman tekrar girilebilir.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Benzine zam bekleniyor- Bloomberg HT

Bloomberg HT'nin sektör kaynaklarından aldığı bilgiye göre doların yükselmesi ile oluşan fiyatlama neticesinde yarın gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 48 ile 52 kuruş arası zam bekleniyor.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu konu (faiz indirimi olsun mu olmasın mı) aylardır tartışılıyor.. gerçek enflasyon aylardır %40-50 bandında.. faiz %19 'du iki ay oncesine kadar.. ama o kadar itiraza rağmen indirdiler.. indirimi başlattılar.. şu ana kadar zaten bir maliyet ödendi, tersine hareket daha da kötü olabilir..duracaklarını sanmıyorum.. en geç ocak-şubat gibi %12-13 bandına çekmeye çalışacaklar bence.

dolar ve borsa tarafına volatilite olarak yansıyacak.. burası viop topiği, hisseci değiliz.. volatilite demek para demek.. umarım hepimiz kazanırız..
    sağduyulu,
    ile teknik hikayesine burada takışmıştık , yalnız topikte net olan kişilerden,
    dün çıktı kırmızı iken ben yeşile geçtim dedi,
    dün ve bugun bazı kişilerin buradaki yazıları yön konusundaki yorumları bende soru işareti bıraktı .
    ve topiği yanıla bilirim ama kullandıklarını düşünüyorum.
    Bu yüzden topiği okuyan sessiz çoğunluğa şunu yazmak istedim stratejinizi yapın ama burayıda takip ediyorsanız doğru insanları takip edip analizlerinizi harmanlayın.
    kolay gelsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yarın 100-200 bp arası indirim bekliyorum faizde...bence aralık ayında da indirecekler hatta...dolar falan hikaye...

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bak Ağa yapıcı eleştiri say...
    Bunu..
    Bar okumanız kesinlikle yanlış..
    Bakınız üşenmeden atıyorum..
    Günlük seanslık..
    Bu gün için aldatıcı olur dedin ya...
    Seanslık onay bile vermiş..
    Bilmiyorum nasıl yorumluyorsun neye göre Ayı diyorsunuz..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın el turco zaten hergun endeks ve hisseler için bugün ayı bari oldu diyor 😂

6. Ayhan başkan ,
    tamamen kabuğuna çekildin artık ,
    dün senin grafına seneryo yazdım ne diyorsun
    varmı gerçekleşme payı

volatilite denildiğinde tek yön anlayanlar olabilir.. volatilite iki yönde de olur (açık bir konu aslında).. mr erdoğan ve ekibinin piyasalara volatilite sağladıkları çok açık, ayrıca bizde dolar tarafı da endekse geçişkenlik sağlıyor volatilite açısından.. o nedenle iyi bir risk yönetimi ile viop piyasalarında volatilite den faydalanmak mümkün..aşağı yukrı fiyat hareketi olması herkes için iyi..tek yön daha yorucu..tek yönü hisse long taşıyan arzulayabilir ama burası için ideal değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 768/1003 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •