Sayfa 193/617 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Zaten dolar bazında düştü tl bazında endeks 30 bin puan yükseldi tık demedi nereye düşüş bekliyoruz anlamıyorum. Ama çıkmıyor oda ayrı 20 puan endeks çıkınca belki 1 kademe kalkıyor. Daha öncede söyledim burda bir cezalandırma var birileri çok mal almış onları kıstırmışlar arada ky badem oldu
    herkes elindeki mala sahip çıksın, bundan daha düşük ( hem piyasa değeri, hem defter degeri) Şirket kalmadı. mike mike çıkaracaklar. Enflasyon onların varlıklarını eritmedimi. Onlar şirketin daha da düşmesini göze alıyorsa,bizde alırız. sonuna kadar mokoko. azdan az gider çoktan çok.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. 3 arti borsa hırsizlar hala milletin malinda gözleri .

3. 2.85 adam yemin etmiş sanki çıkarirsam ****yim diye veriyo ayarı burda .

4. Hadi girmiş bize hayırli olsun .

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Hadi girmiş bize hayırli olsun .
    Arabanı satma vakti geldi sanırım.Buradan aşağı düşmez.sat arabanı polho al.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Arabanı satma vakti geldi sanırım.Buradan aşağı düşmez.sat arabanı polho al.ytd
    Bist öyle biyere gidiyoki dönüşü muhtesem olacak gibi elimde algyo var ilk önce bunu yükleyecem elimdekinin üstüne bunu yapayim 200 bin hisseyi geçiyo son atım araba olcak buda 2.ile 2.50 arasinda hedef bictim gelir gelmez elimdekide yeter giderse burdan nasip artik ben kimsenin kaybetmesini istemiyorum insallah inmeden gider hisse herkes kazansin bir yildir eksi 30 da hisse ben zararimi kurtardim burda çok yazdim ykb pegasusdan şimdide algyo var haftaya asıl bist nasıl olur onu bilmek lazım ortam iyice gerildi dolar altin bist hersey yukarı .

7. Hadi hayırlisi 2.85 kirmaya calisiyoz.

8. Ne intikammış be inşallah sıkarken altına sıçarsssınnn

Sayfa 193/617 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •