Sayfa 981/1006 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    · 23 Std.
    Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, ‘’Kesilen hayvanının yerine hayvan konamayacak, et krizi yaşanmasına muhatap olacağız. Böyle bir sıkıntının içerisindeyiz. Türkiye'de neyin fiyatına zam gelmiyor ki, etin fiyatına zam gelmesin’’ dedi.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Derin dondurucular yakında tezgah altına düşer.!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. TCMB/Kavcıoğlu: Döviz piyasasında gerçekçi olmayan, sağlıksız fiyat oluşumu var, TCMB yüksek volatiliteye müdahale edebilir- Bloomberg HT

------------------

Kura değil volatiliteye müdahele !
    YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Mevduatta sıcak gelişme: Yükselttiler! İşte 32 günlük en yüksek banka faiz oranı

https://gazetebanka.com/mevduatta-si...z-orani/10509/

5. TCMB/Kavcıoğlu: Fiyat artışı geçici önemli bir kısmı enflasyona dönüşmeyecek- A Para

----------------

TÜİK halleder demek istiyor herhalde :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. TCMB/Kavcıoğlu: Faiz indirimi için sınırlı alanımız kaldı. Bu alanı büyük ölçüde bitirdiğimizi düşünüyorum- Bloomberg HT

------------------

Artık nasıl yorumlarsanız :-)

Ben "istediğimiz oranda devalüasyon yaptık, yerli ve milli paranın canına okuduk" diye yorumladım :-)

7. TCMB/Kavcıoğlu: MB'nin kura müdahalesi oynaklığı gidermeye yönelik- A Para

---------------

Yorumsuz diyorum, Allah'a havale ediyorum.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    TCMB/Kavcıoğlu: Faiz indirimi için sınırlı alanımız kaldı. Bu alanı büyük ölçüde bitirdiğimizi düşünüyorum- Bloomberg HT

------------------

Artık nasıl yorumlarsanız :-)

Ben "istediğimiz oranda devalüasyon yaptık, yerli ve milli paranın canına okuduk" diye yorumladım :-)
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    TCMB/Kavcıoğlu: Döviz piyasasında gerçekçi olmayan, sağlıksız fiyat oluşumu var, TCMB yüksek volatiliteye müdahale edebilir- Bloomberg HT

------------------

Kura değil volatiliteye müdahele !
    YTD.

Dış ticaret açığı Kasımda 3.4 milyar dolar oldu.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

Sayfa 981/1006 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •