Sayfa 512/1001 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana denk geldi viob 30 da uzl. gittiğim bir ay makas attılardı, uzl. fiyatı farklı u30 fiyatı farklı olduydu.

Bunu en iyi bilse bilse Bear_Bull abi bilir
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsun ama pek fiyat farkı oluşmaz
    uzlaşma fiyatının nasıl belirlendiğini Sayın Bear Bull son bir ay içinde tekrar yazdı.
    Yazdıklarını tararsan yada viop sitesine bakarsan hesaplama yöntemi var.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post5646818

BİST 30 Endeks Vadeli İşlem sözleşmesinde, vade sonu uzlaşma fiyatı, dayanak varlık olarak kabul edilen BIST 30 Endeksinin son işlem gününde spot piyasadaki seansta sürekli müzayedenin son 30 dakikası süresince ilan edilen endeks değerlerinin zaman ağırlıklı ortalaması ile BIST 30 Endeks kapanış değerinin sırasıyla %80 ve %20 oranlarıyla ağırlıklandırılması ile hesaplanan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Teşekkürler..
    Pay vadeli için sormuştum.

3. Yarın ful şort diyelim .
    Ayıların festivali başlasın . Hayırlı uğurlu olsun diyeyim .

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Teşekkürler..
    Pay vadeli için sormuştum.
    Pay vadelide, vade sonu kapanmayan hisse hesabınıza ödünç pay almış veya satmış gibi geçiyor. Kısada iseniz açığa satmış gibi görünüyor hesabınızda. Normal piyasadan hisse alıncaya kadar kapanmıyor. Yani endex 30 gibi, vade sonu uzlaşmayla kendiliğinden kapanmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Pay vadelide, vade sonu kapanmayan hisse hesabınıza ödünç pay almış veya satmış gibi geçiyor. Kısada iseniz açığa satmış gibi görünüyor hesabınızda. Normal piyasadan hisse alıncaya kadar kapanmıyor. Yani endex 30 gibi, vade sonu uzlaşmayla kendiliğinden kapanmaz.
    Teşekkürler...Elimdeki spottan hisse var. Bunu vadeliden kapatmak istedim. Birazını kapattım. Pala düşünsün.

Dow tehlikeli kulvarda ateşle dans ediyor (ters fincan kulp). Acilen kendini 36100 üzerine atamaz ise ortalık bir süre karışabilir (5.2.c olasılığı, 34000 altı yeni dip, ya da tam ayı sezonu 31500 ilk hedef). 36500 üzerinde ise kaldığımız yerden ralliye devam deriz.
    Zaman dikkatli olma zamanıdır.
    Bugün de FDow'dan nasibimizi aldık. Dow boğaları sağ olsun.

7. Tamam mı devam mı? Sadece $ bazlı maliyetlerini bile çıkaramamış hisse pozisyonlarım olduğundan dönüş görmek istemiyorum, görmeden satış da düşünemiyorum. Yorum yapmak isteyenler?

8. ücretli kesimin maaşları %100 artmalıdır. Bu %100 artış bile ücretlileri dolar 6,80 kura denk refah payı getirir. Fevkaladenin fevkinde artış ancak böyle olur. Gelir mi çok bakarsınız

https://www.youtube.com/watch?v=HrOJTM4Cbmw
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 512/1001 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •