Alýntý Originally Posted by Emirhan06 Yazýyý Oku
Zaten her halukarda ralli olmasý lazým çünkü Perea'nýn elinde 16.4 milyon lot mal var. Bunlarý satmak için 2 seçenek var

1- Ya hisse çok yukarýlara gidecek ve oralardan satmaya baþlayacak

2- Ya da elindeki hisseleri blok halinde baþka bir fona yada alýcýya devredecek.

Aksi takdirde Pereanýn elindeki malý buralardan satmasý imkansýz. Bunu kendi de test etti geçen sene. Ne zaman hisse satsa fiyat %10-20 aþaðý geldi. Hem de sattýðý hisse elindekinin %10'u bile deðildi.

Yani Perea buradan hisse satmaya kalksa en fazla 7-8 lira ortalama ile satar ve muhtemelen de son hisselerini 3-4 liralardan satar.

Böyle bir þey yapmayacaðý kesin. Zaten ben hissenin 3-5 sene sonraki deðeri ile ilgileniyorum demiþti bir mailinde.

Yani dün yazdýðým yazýda hisse deðerinin 3-4 USD'lara ulaþacaðýný yazmýþtým 2 sene içinde. O da muhtemelen bu görüþte. Bilançolar geldikçe hissenin ucuz kaldýðý anlaþýlacak ve yüksek iþlem hacimleri ile hisse yukarý gidecek o da çok ileride yavaþ yavaþ satacak.

Yada hisseleri blok halinde alacak birini bulacak. Ama bunu yapmasý için de iyi bilançolarý beklemek zorunda. Çünkü mevcut bilanço ile kimse bu hisseye çok yüksek para vermez. Ama 2022 bilançolarý geldikçe þirketin nereye gittiði daha iyi anlaþýlacak ve satýyorum dediði zaman alýcýsý çok olacak. Bu kadar hýzlý büyüyen bir þirkete ortak olmak isteyen çok insan olur.

Bu þirkete ortak olmak isteyen bir yada daha fazla fon veya kiþier , 16,4 milyon lotu tahtadan toplayamayacaklarýný çok iyi bilirler. Toplamaya kalksalar fiyat uzaya gider. O yüzden onlar da blok halinde almak için piyasanýn üstünde fiyat teklif ederler.

Bu fiyatlar þu an için normal görünse de gelecek sene için çok ucuz fiyatlar. 2022'ye de çok birþey kalmadý.

Küçükandonyadis kardeþ % 2-3 trade için bu riski alma derim.

hocam teþekkür ederim öneriniz için, endekste 2000k puaný psikolojik direnç olarak kullanacaklaýrný düþünüyorum o yüzden sert geri çekilme bekliyorum bu arada arenada düþer çok yavaþ hareket ediyor zaten týn týn gidiyor ordan eksi yazdým hanesine bir düzeltsin de bakarýz olmazsa üstten alýcam b planýmda var.