Sayfa 99/540 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 785 - 792 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Selam arkadaşlar,
    Ülke ve dünya genelinde yaşanan ve yaşanabilecek ekonomik ve politik riskler dahilinde kısa bir süre önce elimde bulundurduğum hisselerin tamamını (ulusoy + x şirketi + y şirketi) satma kararı almıştım. Ancak tahtada özellikle son günlerde yoğunlaşarak artan psikolojik baskı bu hisseyle ilgili kararımda acele etmemem gerektiği izlenimini ortaya çıkardı. Çok uzun sayılmamakla birlikte 10 yıllık borsa ve hisse tecrübelerim ışığında öğrendiğim en önemli kurallardan biri de normal sayılamayacak derecede nedensiz yere baskı kurularak dizginlenmeye çalışılan buna benzer şirketlerin orta ve uzun vadede muhakkak iyi bir performans sergilediğidir. (Tabi ekonomik kriz ve savaş benzeri olağanüstü koşulları saymaz isek.) 5x seviyelerinden aldığım ve iki yıllık baskı ve yıldırma politikasıyla 3x'lere kadar düşen, ardından yükseliş trendine girerek 10x'lere kadar çıkan Tekfen bu kuralın en yakın örneğidir.
    Yatırım kararı kişiye özeldir. Sahip olunan maddi ve manevi koşullara göre değişiklik arz etmektedir. Bu nedenle bir şirkete yatırım yapmadan önce A veya B şahsının yönlendirmesinden ziyade kendi realitemizin süzgecinden geçirmeliyiz kararlarımızı. Ben şahsım adına ikinci ve üçüncü çeyrek verilerinin beklentim dahilinde gelmesi koşuluyla 2020 yılına kadar bu hissede kalmayı düşünüyorum. Ancak hissemiz çok iyi bir performans sergileyip kısa bir sürede hedeflediğim fiyata ulaşır ise bahsi geçen tarihten evvel ayrılmak icap eder elbet. Aksi bir durum söz konusu olup olası geri çekilmelerde bekleme süresinde esnekliğe gidilip tarih ileri bir zamana ötelenebilir. Umarım ilk olasılık gerçekleşir ve zararda olan arkadaşlar da dahil herkes kazançlı ayrılır hisseden.
    Tekrar tekrar belirtmek istiyorum. Yatırım kararı kişiye özeldir. Yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi içermemektedir.

2. Şirket takas ta duran 7.200 milyon Loto ne zaman piyasaya satacak bakalım İşallah fiyat düşmez

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by green Yazıyı Oku
    Şirket takas ta duran 7.200 milyon Loto ne zaman piyasaya satacak bakalım İşallah fiyat düşmez

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ikinci ceyrek gelsin, alicilar siraya girsin hele.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. DEEP SAĞOLSUN

Takas oyunlarına fazla girmeyeyim diyorum ama olmuyor!... bakın bu günden bakarak :

Pay Alımı 14.06.2017 - 14.06.2017 tarihleri arasında ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.
    payları ile ilgili olarak 11 - 11 TL fiyat aralığından 20.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.
    sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 14.06.2017 tarihi itibariyle %11,98 sınırına
    ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
    ---------------------------------------------------------------------------------Enis ULUSOY BİSTTE.NET
    GEDİK PİYASA YAPICILIĞI İŞLEMLERİ !...
    06.06.2017 - 21.06.2017 TOPLAM alış = 85.340 satış = 33.500 esasında baktığımızda piyasadan toplanan lotlardan satış yok ! nasıl yani değil mi ? satış işlemlerine bakıldığında 14.06.2017 satış = 20.510 ,yukarıda ki kap haberine de bakın
    geri kalanda 15.06.2017= 7.000 19.06.2017 = 5.000 kendi elemanlarına işlemle devir, hani diyorum ya işlemlerle topluyorlar 51.840 lot net aldım diyor , gedik yatırım 6 haziran tarihinedeki lot sayısı 869.843 lot , bugün için elindeki lot miktarı = 857.976 daha açık olarak 869.843 lot + 51.840 = 921.683 lot bugün olması lazımdı. demek ki
    GEDİK TOPLADIĞI LOTLARIN 63.707 LOTUNU KENDİ ARACI KURUMLARINA VİRMAN ETMİŞ, tabii ki o da işyat a .temelde baktığımızdaysa gedik üzerinden 85.340 lot son 16 günde piyasadan çekilmiş.

son 6 ay alanlara bakın KLASİK YABANCI TEB + DEUCH + CİTİ = 721.000 LOT 2017 BAŞINDAN BERİ 10-11 ARALIĞINDAN ALDILAR.

Patron İŞYAT., yardımcı başrol oyuncusu GEDİK, yardımcı roller 8 aracı kurum. Bunların haricinde
    DEUCH + CİTİ + TEB = YABANCI da toplamaya devam ediyorlar , normalde bu kadar sığlaşan tahtada fiyatın çok fazla yükselmesi lazımdı, eğer yükselmediyse ********bu ortak çalıştıklarını gösterir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.

6. 2 aydır 11 deyiz bakalım daha kaç günümüz var ilk çeyrek bilanço ile uzatmaya giden maç 2. Çeyrek bilanço ile bu maç biter artık ya bi üst tura çıkarız yada eleniriz

7. 1098 den 61 bin lot işlem oldu pay alış satışı olmuş olabilir

Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    1098 den 61 bin lot işlem oldu pay alış satışı olmuş olabilir
    Sait efendi satmıştır ..likitide olaylari
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Sayfa 99/540 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz