Sayfa 7/1002 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Arjantin mesela 2008 dipleri üzerinde burası altında duruyor.
    Normaldir. Bu zeka özürlü ekonomi politika ve ülkeyi hamuduyla götürecek derecede büyük soygun-hortum-şatafat ile Arjantin'i solladık. Önümüzde sadece Venezuela var. Onu da sollayacağız bu gidişle elhamdülillah.
    Durmak yok, fakirleşmeye devam.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yeni topik hayırlı olsun

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu kaousda buna düzeltme diyen. Korkmayın rahat olun. Diyen kişi iyi cesaret ediyor. Demekki kaybetcek hiç birşeyi yok. Benim bir şey yazmamı isteyen birileri var ise benden yorum bekleyen yatırımzadeler.
    Her koyun kendi bacağından asılır. Karar senin. İster sat ister satma hırs gözü körertir.

Xu100 208.447
    Xu030 229.868
    Vob30 226,350
    Dolar TL 16,42
    Euro TL 18,45
    Politika faizi 14
    Hayırlı ve uğurlu olsun.

5. Dayu tarihi başlık açıldı eline beline sağlık hayirli olsun. Marjli ve hep doru yönde olduğumuz bi vade olsun.
    Xu100 208.447
    Xu030 229.868
    Vob30 226,350
    Dolar TL 16,42
    Euro TL 18,45
    Politika faizi 14
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    onun kafasının içinde bulgur pilavı var usta ben artık buna eminim...boş beleş bir adam...vakit kaybı...kuş kafalı aklınca bana laf sokuyor...lan vob senin 3-5 kontratın için mi var? sen hedge etsen ne etmesen ne lavuk?

adamlar milyonlarca dolarlık senet alıyor elbette kendini sigorta edecek...

lan bırakkmış...tam süzme....oksijen israfı....

sadece hedge de değil bu arada adam icabında arbitraj da yapıyor...

kim takar lan senin 3-5 kontratını?

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Karakemal kafan iyi galiba. Önce zırvaladın, sonra büyük portföy vs deyip kıvırdın biraz. Şunu anlamak neden zor, bir hafta, bir ay için portföyüm endeksi yener demek zor olsa da. Bir yıllık dönemde portföyüm endeksi %99 yener diyebiliyorum. En azından şimdiye kadar hep az çok hep yenmiş.

Ayrıca anlık hareketlerde hisseler sert tepkiler verebiliyor. Yani endeks düşerken endeks yerine hisseyi satmak her zaman daha risklidir. Hepsini eşit oranda mı satacaksın, bir anda mı, kademe kademe mi satacaksın. Bunlar hep zor operasyonel konular.

Bunun yerine endeks-30 satıyorsun hedge için, ama bunu düşüş trendi icin sinyal gelince yapıyorsun, zırt pırt hedge yapmak diye bir şey olmaz. Ov hisse portföyü ov sat sinyali gelince hedge yapılır.

Yahu bunları sen de biliyorsun da, maksat tersoluk olsun. Lan brakkk diyorum bu yüzden.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    onun kafasının içinde bulgur pilavı var usta ben artık buna eminim...boş beleş bir adam...vakit kaybı...kuş kafalı aklınca bana laf sokuyor...lan vob senin 3-5 kontratın için mi var? sen hedge etsen ne etmesen ne lavuk?

adamlar milyonlarca dolarlık senet alıyor elbette kendini sigorta edecek...

lan bırakkmış...tam süzme....oksijen israfı....
    Ben diyorum ki küçük ve orta boy portföye sahip kişiler için de vob mükemmel bir hedge imkanı sağlıyor. 4 yıla yaklaştı, yarı profesyonel bu yöntemle ilerliyorum, mucize formül bu bence. Ama bazen bilinçli mi yapıyor diyorum, hep bulgur yese yine de bu mevzuyu anlayabilecek biri.

Benim söylediğim teknik bir konu, siyasi görüşle de alakası yok… hani dolar çok çıkmaz, buradan düşer diye diye 5 TL den 17 ye geldi. Bunu siyasi yalakalıkla yapıp saçmalayabilirsin, ama benim dediğim konunun böyle bir boyutu da yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 7/1002 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •