Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Vob olmadan insanlar enflasyona karşı kendini nasıl koruyordu(örnek90lar) ? Onu anlatsana bir hele başlığıda sana açtırmışlar her ne kadar kötülesende.
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Abi Venezuela da marketlerde dolar geçiyor 1 elmanın kilosu 6 $

Arjantin borsası bizi ikiye katlanmış dolar bazli.

Xbank usbaz grafik tüm dalgalar dibi kirmasiyla Tamamlanmis gözüküyor. Xbank TL graf cuma net breakout ve 2. Dalga geri geldi .. 3 başlayabilir. Kendi fikrimdir.

VOB yapmayın hayatınız kayar

Teknik analiz diye birşey yoktur...

2.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku

Papaz geri geliyor
    2009 kriz dibine %150 var nerdeyse.. o kadar çok düşmüş durumda ki nerden baksan dip kirmasiyla ralli görüyorsun. O esnada hasta bakıcı gelip deli gömleğini sıkıyor...

3. Ben tartışma amacı ile yazmadım, kemalist de o zaman bana da, diyorum ya bir seyci değilim ama olsam akıl, bilim diyen Kemal Atatürk'ü tutardım.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kardeşim atatürkçülük vs kemalizm çok tartışılır ama atatürkçülük sanki 1980 darbesi sonrası abd dayatmalarının bir sonu gibi. ama kemalizm böyle bir ruh ölemez, ölmemeli.

http://melburn.bk.mfa.gov.tr/Mission...nfoNote/218747
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Güncelde bankalar halkı,bankaları da iş adamları içini boşaltıyor,üstelik Tv.kameralarının karşısında yapıyorlar.

YTD
    Arsen lüpen yaşasaydı saygı duyar,şapka çıkartırdı.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ali koç fenere geldiğinde herkes seviniyordu ya, öyle olcak bence.
    Büyük beklentimiz yok. Ekonomiden anlamasın yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Güncelde bankalar halkı,bankaları da iş adamları içini boşaltıyor,üstelik Tv.kameralarının karşısında yapıyorlar.

YTD
    Bence o tip şeyler pek yokdur. 20 yıl kayıtlar saklanıyor.

Öte yandan bankalar yüksek faiz ile sendikasyon ya da sermaye benzeri kredi alıyor. Ortaklara ise temettü ödemiyor. Hükümet de o kısmı çok kurcalamıyor.

İş adamı da şahsi parası yurt içi yurt dışı bankada ya da gayrimenkulde ama kredi kullanıyor bence.

Ege Cansen ihracat düşük fiyattan ithalat şişiriilmiş fiyattan yapılıyor, iş adamı parasını yurt dışında biriktiriyor demişti. Örnek olarak zamanında gazete kağıdı ithalatı basına yansımıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    2009 kriz dibine %150 var nerdeyse.. o kadar çok düşmüş durumda ki nerden baksan dip kirmasiyla ralli görüyorsun. O esnada hasta bakıcı gelip deli gömleğini sıkıyor...
    ah memeabi abi ahh bi doktor dedin bi hemşire dedin şimdi hasta bakıcıya mi geldin

https://youtu.be/xE9bXgAiXwE

Renk ne bi yazmadın ama
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence o tip şeyler pek yokdur. 20 yıl kayıtlar saklanıyor.

Öte yandan bnkalar yüksek faiz ile sendikasyon ya da sermaye benzeri kredi alıyor. Ortaklara ise temettü ödemiyor. Hükümet de o kısmı çok kurcalamıyor.

İş adamı da şahsii parası yurt içi yurt dışı bankada ya da gayrimenkulde ama kredi kullanıyor bence.
    Koç Holding ile UniCredit'in de alım yaptığı ilave ana sermaye niteliğinde (Dolar)tahvil ihracı yüzde 13.875 olarak belirlenen getiri oranıyla gerçekleşti.

https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...r/detay/140447

Dünya'da faiz oranları 0 (sıfır)

YTD

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •