Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Ben yetkili olsam doları en yukarıdan satar, faizi 1500-2000 baz puan artırırım.
    Siz böyle istediniz der,Doları alanlar düşünsün derdim.

YTD
    Ben yetkili olsam. Herşeyi durdura çekerim. Alım satımı yasaklarım. Kredileri durdururum. marketleri kapatırım. sanayiyi kapatırım. Taki insanların aklı başına gelene kadar. Fiyat arttıkça insanlar azdı. Almaya devam etti.

En baştada dış güçler ya. Dış güçlerle olan irtibatımı keser. uçuşlarıda yasaklarım.

2. Abi bir dakika

Enflasyon gerçekten faiz indirimi ile düşüyor..

Allah be. Dolar Euro altın i olan için enflasyon ekside....

Reis büyük adam gerçekten. Faiz enflasyona sebep olur derken TL den bahsettiğini sanan mandacı iktisatçı lar. Derhal diploma larinizi yakın.

Beni canlı yayına alsınlar Habertürk e tüm profesörleri aglatacam.

3. Şu yaptığım analizi kimse yapamadı. Derhal istifa..

4. Tahminim Büyük para sahipleri doları 5,20-6,5 den topladılar,şimdi piyasadan az miktar dolar alarak fiyatı yukarı çekerek ortalamaları 8 -10 cıvarı maliyet oluşacak.
    Faize baskı yapıyorlar,bakalım kim kazanacak?
    Faiz yükselirse olan yine Ky. ye olacak,Yüksek maliyetli dolarla uzun zaman bekleyecekler.(bknz-2002-2015-16 yıllarına)

YTD

5. Sık dişini kapıcı abi, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
    Genelde iktidar değişince ülkede bir yıl altın çağını yaşatıyorlar. O bir yılı iyi değerlendir, iç minnaklar talana başlayınca herkes fakirleşiyor. Bu fırsatı da kaçırırsan 20 yıl daha beklersin.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Abi bir dakika

Enflasyon gerçekten faiz indirimi ile düşüyor..

Allah be. Dolar Euro altın i olan için enflasyon ekside....

Reis büyük adam gerçekten. Faiz enflasyona sebep olur derken TL den bahsettiğini sanan mandacı iktisatçı lar. Derhal diploma larinizi yakın.

Beni canlı yayına alsınlar Habertürk e tüm profesörleri aglatacam.
    canlı yayını biz yapalım. buradakiler yeter. bir o kadarda izleyicimiz var onlarda katılır.

7. Bu başlığı şu anda 108 kişi okumaktadır. (27 üye ve 81 ziyaretçi)

baba_baskan, alyel, ariston, Ayasofya 2005, batizzez, Bear_Bull, boNecloNe, Cautionary, cml, cokısacı, Dandanakan, el turco, guneyka, HURKUŞ, işçi74, KAPICI, Koyuncu733, LeoTR, loto, medyom11, pablo, Risretro, SonKurus, StranGe_PassenGer, Sulo, tiko, Zinedrimed

Ama reis öyle istiyor. Her şeyi tüketin büyüme fetişizmi olan biri.
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Ben yetkili olsam. Herşeyi durdura çekerim. Alım satımı yasaklarım. Kredileri durdururum. marketleri kapatırım. sanayiyi kapatırım. Taki insanların aklı başına gelene kadar. Fiyat arttıkça insanlar azdı. Almaya devam etti.

En baştada dış güçler ya. Dış güçlerle olan irtibatımı keser. uçuşlarıda yasaklarım.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •