Neymiş efendim, faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin. Bir müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
Neymiş efendim, faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin. Bir müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye büyüyor. Kimse bu büyümeyi konuşmuyor. Sıkıntılar var, ama unutmayın ki Allah'ın yardımı ve milletimizin ferasetiyle bu mücadeleden de alnımızın akıyla çıkacağımızdan ben şüphe duymuyorum
Şu saatte şu sert konuşma doları yarın düşürür heralde
Çok çıkmıştı çünkü
Ey TÜSİAD ve yavruları. Sizin tek göreviniz yatırım ve istihdam. Hükümete saldırmak için değişik yolları aramayın. Biz sizin cinsinizi de cibiliyetinizi de iyi biliyoruz
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
Dolar kotasyonunda en iyi alım teklifi verip de sonradan başına dert açmak istemez bankalar.
Eski bakan Masum Türker aradım bankayı neden alıyorsun dedim vs 2-3 kere tv'de konuştu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Erdoğan: Cuma gününden beri bir dedikodudur almış başını gidiyor. Pazartesi'den itibaren finans dünyasında ciddi sıkıntılar yaşanacakmış. Bunu ancak ihanet içinde olanlar söyler. Merak etmeyin, böyle bir durum söz konusu değil. Biz dimdik ayaktayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kontrollü kombiyo rejimlerini gündeme getirenleri de asla masum görmüyoruz. Türk ekonomisi serbest piyasa ile yoluna devam edecektir
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri